Most a Pinty utcánál döglött le a 148-as

Csepel.info

Ez egy korábbi alakalom: a 148-as buszok gyakran nem jutnak el a végállomásig

Lerobbant egy 148-as busz a Pinty utcai megállónál Csepelen – értesült a Csepel.info.

Lapunk úgy tudja, hogy a gyakori meghibásodások miatt már gördülékenyen folyik az utasok hazavitele: most is tíz percen belül megérkeztek kocsival a családtagok, akik a busz utasait hazavitték. Úgy tudjuk, hogy most a 148-as ajtajai hibásodtak meg annyira, hogy a sofőr nem mert a hátralévő úton utasokat szállítani.

9 hozzászólás “Most a Pinty utcánál döglött le a 148-as” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Ez a rohadt busz álandóan bedöglik, ráadásul még késöbb is indul mint a menetrendben. A busz általában 5 percet késik! Korán reggel az utasok minden nap futnak a hévhez a szent Imretéren. A sétáló utcánál esélyuk nincs hogy elérjék a hévet. Én az 5 órai 3-as villnamost késem le minden nap.

  2. Jeniszej szerint:

    A BKV-nál nemcsak a pénzt nyúlják le, hanem a menetrendet is.

  3. Jeniszej szerint:

    A XXI. számú metró volna jó Csepelen, Igen a föld alatt, mint a férgek közlekedhetnénk közben éhségünket csillapítva gyökeret, rágcsálhatnánk.
    Igen ez kell a volt csepeli munkásembernek.
    Esténként itt Csillagtelepen meglehet dögleni a kazánszagtól.
    A csepeli erőmű rövid kéményeiből telepszik a lakótelepre a kazán füstgáz?

  4. csepeli szerint:

    Januártól 10.500 Ft lesz a bérlet…

  5. hlajos szerint:

    Ezek a buszok egyszerűen borzalmas állapotban vannak, emlékszek rá, hogy mikor ilyenekből volt HÉV-pótlás meg lehetett figyelni, hogy a teljesen üres Szabadkikötő úton sosem ment 40 km/h fölé a kilométeróra, és gondolom nem az romlott el. Nem tudom, hogy milyen most az alkatrészellátás, de tény, hogy ezek a gépek egyszerűen túl sokat futottak már. Új buszok kellenének ide, méghozzá olyanok, amiket direkt a pesti utakhoz terveztek, még ha nem is teljesen alacsonypadlósok. Persze, kell az is, de elég kevesebb is (mármint ha vennének újakat, akkor azok közül nem kéne mindnek annak lennie), max. aki csak olyanon tud utazni, az tudatosan kell megtervezze a menetrendjét, de ez már részletkérdés, vidéken nem 6-10 percenként jön a busz, és mégis elérik az emberek. Ezek az Ikarusok viszont már annyit kaptak, hogy vagy rendes nagyjavítás, vagy selejt.

  6. lolka szerint:

    Szinvonalas új tipust kéne tervezni, és gyártani, ami a környező esetleg távolabbi piacokon is megállná a hejét. Lehetne roncs akciot csinálni úgy, ahhogy Németországban az autókkal és az ország buszparkját lelehetne cserélni. Most veszünk megint 300 ezer km. futott buszokat. Az a legrosszabb, ha egy “géppark” több tipusból áll (alkatrész beszerzés, szakember kiképzés). Jó bevált IKARUS az ország minden utjára az kellenne. Ma hallottam a rádióban a Mecseki szénbányák újra inditásáról volt egy műsor G hét cimmel.( Ausztráliából importálunk szenet ) Külföldről veszünk kidobásra itélt buszokat! Kb. olyan mint amikor a kőmüves mással épitteti a házát és nem kényelemből,hanem saját hülyesége miatt…

  7. én szerint:

    Kedves Csepeli!

    Sokat akarnak még az utolsó időben is lenyúlni. Többet lopni pedig csak több pénzből lehet. Ezt a több pénzt pedig tőlünk szedik el.

  8. miska72 szerint:

    Hát ezért mondom . TALPRA NAGYAR!

  9. bhu szerint:

    Én vagy 10x írtam a bkv-nak a 151-es miatt. mindkét vonalat betétjárattal kellene segíteni, vagy helyi járattá alakítani.
    botrányos mindkettő, de nekem úgy tűnik, van, hogy 2 148-as si elmegy, mire egy 151.

Itt lehet hozzászólni !