Változott a parkolási rend a Szent Imre téren

Az elmúlt napokban  a Szent Imre téri posta előtti területen megváltozott a parkolás. 

Az első képen látható az eddigi parkolási rend (Google Maps kép), az alatta levő képet Mr.Gabee szombat reggel készítette, ahol látható, hogy merőlegesen állnak be a gépkocsik a posta elé.

3 hozzászólás “Változott a parkolási rend a Szent Imre téren” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    A merőlegesről nekem eddig más elképzelésem volt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Ripley szerint:

    Egyrészt ez nem merőleges, hanem halszálka, másrészt a tolatva parkolás halszálká kialakítású parkolónál sokkal biztonságosabb lett volna. Főleg a mai autók C oszlopait ismerve, ami nem csak egy komplett óvodás csoportot, hanem akár az egész óvoda épületet is kitakarja.

  3. Fekete Gábor szerint:

    Azt azért lássuk be, hogy a halszálkába tolatva beállás ebben az országban egyelőre nem működőképes megoldás, két okból.

    Sokan képtelenek egyszerűen tolatva beparkolni, mások pedig udvariatlanságból vagy egyszerűen figyelmetlenségből nem hagynak helyet, és így nem teszik lehetővé az előttük haladóknak, hogy azok visszatolatva be tudjanak parkolni (hiába jelzik a szándékot előre).

    Szerintem ez így sokkal jobb, mint ahogy eddig volt, mert többen tudnak a posta előtt leparkolni. Persze előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz majd egy időkorlátozás bevezetése is.

Itt lehet hozzászólni !