Megnyugtató válaszokat kaptunk az Erbílben szolgáló magyar katonák helyzetére

Fidesz.hu

Megnyugtató az iraki Erbílben szolgálatot teljesítő magyar katonák biztonsága – jegyezte meg Németh Szilárd, a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke a testület ülése után.

Németh Szilárd a sajtótájékoztatón elmondta, Harangozó Tamás kérésére Kovács József, a katonai nemzetbiztonsági szolgálat főigazgatója teljeskörű, megnyugtató tájékoztatást adott az Erbilben szolgálatot teljesítő magyar katonák biztonságáról.

A határvédelmi kérdésekkel kapcsolatban Németh Szilárd úgy fogalmazott, az ülésen Magyarország és Európa határainak védelméről tudtunk beszélni, ez ma az egyik legfontosabb kérdés, hiszen tudjuk, hogy a Soros-terv egyik pontja a határvédelem lebontása.

A kormánypárti politikus a nemzetbiztonsági bizottság ülésére rátérve hangsúlyozta, nagyon meglepte az, ahogy a szcientológia egyház mellett kiálltak nemrég a politikusok. Felhívta a figyelmet arra a levélre, amelyben szcientológusok írtak Molnár Zsolt MSZP-s politikusnak, hogy mit tegyen.

Németh Szilárd felháborítónak tartja, hogy megkérik a nemzetbiztonsági bizottság elnökét, hogy vegye vizsgálat alá a szcientológia egyházzal kapcsolatos eljárást. Ezt hogy gondolták, átveszi a nyomozóhatóság szerepét a nemzetbiztonsági bizottság? – tette fel a kérdést Németh Szilárd.

A bizottság alelnöke szólt Kőrös Gusztávról is. A bajai videóhamisító ügyével kapcsolatban a kormánypárti politikus elmondta, hogy meghallgatták a rendőrfőkapitányt. Folyamatban lévő ügyről van szó, annál többet amennyi a sajtóban megjelent, nem tudok mondani – tette hozzá.

Az ellenzék bizottsági üléseken tanusított viselkedéséről Németh Szilárd elmondta, az a magatartás, amit alkalmaznak, arról szól, hogy minél nagyobb botrányt tudjanak kelteni. Úgy viselkednek, mintha egy búlvársajtó szerkesztőségében ülnének, és ott kitalálnák a holnap reggeli hülyeségeket, amiket le lehet írni és hülyíteni az embereket – hangsúlyozta Német Szilárd.

Forrás: Fidesz.hu

Itt lehet hozzászólni !