Ég az átmenti otthon

Mr. Gabee,

Szerkesztőségünk információi szerint a Csepel Művekben, a Központi úton található Családok Átmenti Otthonának első emelete szombaton este kigyulladt.

Sérültekről nem érkezett jelentés. Jelenleg a szálló lakóit az utcára kísérik. Akinek bármilyen információja van, esetleg képpel rendelkezik, írja meg a fórumba vagy a Csepel.info@gmail.com címre.

A katasztrófavédelem információi szerint egy ágy gyulladt ki egy munkásszállón. A tűzoltók gyorsan elfojtották a lángokat:

A tűz a Központi úton álló épület első szintjén keletkezett. Az egyik szobában égő és füstölő ágy lángjait a fővárosi hivatásos tűzoltók gyorsan elfojtották. Az épületben tartózkodó mintegy kétszáz emberből százat kísértek a szabadba a tűzoltók az oltás idejére. A rajok jelenleg már az utómunkálatokat végzik – átvizsgálják és átszellőztetik a füsttel telítődött helyiségeket az első emeleten. Az épület földszintjére már visszatérhettek az ott lakók. A felderítés eddigi adatai szerint senki nem sérült meg az eset során.

3 hozzászólás “Ég az átmenti otthon” bejegyzésre

  1. nincs szerint:

    Ez nem hajléktalanszálló hanem ott családok laknak gyerekekkel!!

  2. Ferenc szerint:

    T cikk író! Ne keverjük össze a a hajléktalan szállót a munkás szállóval. mivel a hajléktalan szállón nem fizetnek. ellenben a munkás szállóval ahol nem kevés pénzt kell fizetni!!!

  3. Nagy Istvànné szerint:

    Elmondanàm a cikk íròjànak hogy a szòban forgò épület Csalàdok Àtmeneti Otthona! Kikérem magamnak a hajléktalan szàllò megnevezést.Itt lakok 4 gyermekemmel együtt,mi beszàllhattunk a mentöbe 4 gyerekkel,de nagyon sokan az utcàn àlltak vékony öltözetben.Nem volt idö semmire,pelenkàban polòban menekültünk a lépcsön.Àramtalanítottak mondent így se idö se lehetöségünk nem volt rendesen felöltöztetni a gyerekeket.A folyosòn màr àllt a füst.Tüzoltòk és rendörök irànyítottàk az embereket.Röpke 130ezerért lakunk most itt kicsit sem ingyen!Ha màr informàciót szolgàltat az legyen pontos és megbízható!

Itt lehet hozzászólni !