Őszi színek, életképek – Csepel 2017

Csepel.info

 

Ábel Attila alpolgármester tett egy kört Csepelen, fotózva az érdekesebb tereket, utcákat. A képeit megkaptuk használatra: ám korántsem teljes a körkép, még ha két (fél)panorámakép is belefért a strandon a télen egyébként elbontásra kerülő csúszda tetejéről.

Ezért bárki, aki szeretné megosztani a Csepelen készült fotóit az idei ősz szép pillanatairól, színeiről, hangulatáról, az csatlakozhat a galériánkhoz. Várjuk az újabb képeket, még süt a nap, még szép az idő 😉

A Csepeli Strandfürdő gépészetét és több más berendezését a nyáron újították fel, év elején pedig új csúszdát kap. 2018 nyarán már ki lehet próbálni 🙂

A fotógalériát itt tekinthetik meg.

Csepel.info

8 hozzászólás “Őszi színek, életképek – Csepel 2017” bejegyzésre

  1. Gandalf szerint:

    Megnyugodtam, nem fog éhen halni sem ő, sem a családja, ha megbukik a Fidesz! Elmehet fotósnak valamelyik Mészáros laphoz, amelyet nem államosítunk vissza!

  2. genovéva szerint:

    Szép képek:)

  3. Szürke istari szerint:

    Gandalf! Ti semmit se fogtok visszaállamosítani, mert ti a privatizációban jeleskedtek a rendszerváltás óta. A lopás előfeltétele a privatizáció. Ezt ti pontosan tudjátok, ezért privatizáltatok.

  4. lolka szerint:

    Mostanában amikor már nem tekerek 100km-et, csak úgy jól esett a Kis-Duna parton végig kerekezni hetente többször a nádfedelestől a Gubacsi-híd-ig, hát ez már nem működik. Bár többször jártam úgy, hogy a Hollandi végén lekanyarodtam a parkolóba (ahol már régóta az autók tapossák a zúzott követ, de így is alig járható)…egyből beugrott…hoppá, hát nem kínozom magam a szinte járhatatlan, bár szép és kulturált vízparti sétányon. Az az érzetem, mintha nem szándékosan, de kirekesztették volna az embereket a parti sportos mozgásból, egyáltalán a víz melletti mozgásból. Lehet hogy a babakocsit toló anyukáknak és a nehezen mozgó időseknek nem jelent különösebb gondot az ottani séta, kocogás és a jó levegő élvezete, csak azt az egyet nem értem miért van a zúzott köves (murvás) út mellett a füvön ösvény taposva…Így, hogy a parti séta és egyéb mozgás igényes tevékenység ki lett rekesztve, biztos megmarad az utókor számára a gyönyörű szép lámpákkal és murvás járó úttal ellátott Duna part. De szerintem nem nekünk készült. ui. egy jó szemű és mindenhova eljutó fotós gyönyörű képeket tudna készíteni Csepelről…A kedvenc “kiránduló helyem” haraszti HÉV hídon át-balra le: nagyon szép fás, árnyékos,sétányokkal teli park található… “Őszi színek, életképek – Csepel 2017”

  5. Gandalf szerint:

    A régen zöld levelek előbb sárgák lettek, mára meg narancsszínűek. Még nincs vége az ősznek, a narancsszínű levelek vörössé lesznek! A tél közeledtével barnaszínűvé válnak, aztán mire bejönnek a kemény fagyok, feketén hullanak le a tiszta hóba!

    Hogy ez mit jelent? A kisfiúként zöld környezetvédők nagyfiúként kacérkodtak egy kis maóizmussal. Aztán megtagadták szabad madár múltjukat, narancsfiúk lettek! Ez van ma. De az idő könyörtelenül halad, eljátszadoznak egy kis kádárizmussal, hátha a szavazók erre vágynak! Nem jön be, hosszan próbálkoznak a barnainges homokozással, s végül feketeingben hullanak alá a történelem szemétdombjára!

  6. Tóth kati szerint:

    Azt jelenti gandalf,hogy egy idióta vagy.

  7. […] játszótérről és a játszótér melletti partról kaptunk egy-egy panorámaképet. Tavaly egy egész galériát töltöttünk meg képekkel, amely most is aktuális […]

Itt lehet hozzászólni !