Jé, Soros pont eladta a részvényeit a terrortámadás előtt

Pesti Srácok, Csepel.info

Soros György kevéssel a merénylet előttig részvényese volt a Las Vegasi terrortámadásban érintett szállodának. Mint ismert, az Iszlám Állam vállalta fel a támadást. A nyomozó szervek ezt vitatják, szerintük nincs magyarázat a történtekre.

Bár a tőzsdspekulánsról bármi rosszat el tudunk képzelni, természetesen mégsem szeretnénk összefüggésbe hozni őt a véres eseményekkel. A történet annyiban érdekes, hogy a nevének emlegetésével mi szakadt fel az amerikai társadalomban: kiderült, hogy a tőzsdespekuláns arrafelé sem örvend túl nagy népszerűségnek. A posztolókat például felháborítja, hogy Soros szenvedélyesen támogat olyan szélsőségesen radikális szervezeteket, mint például a Refuse Fascism. Mint ismert: ez az antifasiszta csoport felelős a Berkeley egyetemen, valamint Charlottesville-ben kirobbantott erőszakhullámért, amit minden politikai szereplő elítélt.

Haltauner Radio Show-ban például felszólították a szövetségi nyomozókat, hogy az érintett vegasi szállodát birtokló MGM Resort pénzügyi tranzakcióit azonnal vizsgálják ki. Gyanújuk szerint ugyanis Soros jókora hasznot húzott abból, hogy a támadás előtti napokban szabadult meg az MGM Resortban június végén szerzett részvényeitől. Soros György egyébként annyira megrendült a történtek miatt, hogy a tragédia utáni napon azzal volt elfoglalva, hogy miért helyeztek ki róla plakátokat Budapesten.

A twitterezők szerint Mandalay Bay szálloda vezérigazgatója, James Murren személyes jó barátja Soros Györgynek, és lelkesen támogatja a tőzsdespekuláns által pénzelt szélsőséges csoportokat, így az SPLC-t és a CAIR-t is. Nagy port kavart, amikor a vezérigazgató augusztusban felszólította munkavállalóit, hogy ők is segítsék adományaikkal ezen szervezetek munkáját. A vezérigazgatóról azért azt sem árt tudni, hogy Jim Murren Obama tanácsadójaként  és Hillary Clinton támogatójaként vált ismertté. A támadás utáni napon már megjelentek azok a tweetek, amik összefüggésbe hozták az üzletemberpárost a mészárlással.

Részletek itt: Pesti Srácok

Egy hozzászólás “Jé, Soros pont eladta a részvényeit a terrortámadás előtt” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Ez ugyanolyan hazugság, mint a Soros terv. Ugye eetásak!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !