Update: Gázolás a HÉV végállomáson

Mr. Gabee, Csepel.info

Elgázolt egy kamion egy idős férfit Csepelen a Szent István út  – II. Rákóczi Ferenc út és a Betű utca találkozásánál hétfőn kora délután. A balesetben az idős férfi szabálytalanul lépett le az úttestre.

A szerencsének köszönhető, hogy nem került a kerekek alá, így a gázolást túlélte. A helyszínelés ideje alatt a II. Rákóczi Ferenc útról nem lehetett balra kanyarodni a Betű utcába. A környéken rengeteg volt a rendőr.

A rendőrség közleménye az alábbiakban olvasható:

Súlyosan megsérült az a férfi, akit elütöttek Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. október 9-én 12 óra 40 perc körül Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc út 1. számnál eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion elütött egy gyalogost. A férfi súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A rendőrök a helyszínelés időtartamára lezárták a II. Rákóczi Ferenc utat a Betű utca és a Posztógyár utca között, a forgalmat a Betű utcára terelik.

Kérjük a járművezetőket, hogy a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

6 hozzászólás “Update: Gázolás a HÉV végállomáson” bejegyzésre

  1. Valaki szerint:

    Azért legyünk őszinték! A sofőrök legalább 80 ha nem 90%-a nagyon türelmetlen, még a zebránál is ők várják el hogy a gyalogos nézzen körbe, ha látják nem nézett körbe akkor eléhajtanak. Itt az áll, hogy szabálytalanul lépett a zebrára az idős bácsi, de könyörgöm, simán látnia kellett a sofőrnek, hogy egy idős ember megy ott előtte, senki nem kötelezte rá hogy gyorsan menjen, nyugodtan lefékezhetett volna, de neeeem, szokás szerint a sofőrnek áll feljebb és szarik rá hogy a hülye gyalogossal mi történik, nehogy már 5mp-t tudjon várni… :S

  2. DE szerint:

    Jövőbe látó a rendőrségi tudósító? Most október van!

  3. csak úgy ... szerint:

    Mr.Gabee !

    II. Rákóczi Ferenc út 1. ——????????????

    2017. november 9-én ——- ????????????

  4. csak úgy ... szerint:

    Ezt meg nem értem:

    “Udate:

  5. VP szerint:

    Az nincs odaírva, hogy a zebrára lépett le, de ha valóban a zebrára, akkor a bácsi a piroson a szándékozott átmenni, mert lámpa van.

    És sokszor még a gyalogosnak áll feljebb, ha a piroson akar átmenni, és arra hivatkozik, hogy zebra van…
    De ha egy jármű menne át a piroson, akkor egyből felháborodnának.

  6. Kovács Dávid szerint:

    Kedves Valaki, ott voltam a balesetnél, teljesen hülyeségeket hordasz össze, kezdjük ott ismerem látásból a bácsit. Valami nincs rendben nála, elmondom neked, a baleset előtt pár nappal ÉN álltam ki az út közepére hogy a bácsi átmehessen a villógó zöld/PIROS zebrás lámpánál, hogy ne dudálják le és ne üssék el mert láttam hogy nem fog átérni időben.
    A fent említett baleset is azzal kapcsolatosan történt hogy beteg. Hogy miért? közel sem zebra közelében lépett az útra, hanem ott ahol az autóknal kijelölt záróvonal van a lámpa alatt/előtt.
    a bácsit azért nem láthatta a kamionsofőr/teherautós mert a bácsi az autók között sétálgatott amikor az egyenesen haladóknak még piros volt DE a kanyarodósávban akkor már épp zöldet kapott a kamionos és a bácsi pont akkor került a kamion oldalához/elejéhez ( azt nem láttam mert takarta egy másik teherautó, tehát ne általánosítsunk a kamionvezetőt nem tartom felelősnek az esetért. Az egyetlen módja az lett volna a baleset elkerülésére ha indulásnál belenéz a tükörbe és látja hogy a szerelvénynél mászkál a bácsi, amire lehet hogy nem is lett volna esélye hogy lássa mert lehetséges hogy holttérben volt! Gondolkozz mielőtt írsz!

Itt lehet hozzászólni !