Állatkínzás Csepelen

Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított 2017. augusztus 24-én maradandó egészségkárosodást vagy pusztulást okozva elkövetett állatkínzás vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Fenti napon a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra beszállításra került a Budapest XXI. kerület Nap utcai lakóépület mellől egy bántalmazott, fekete színű szuka kiskutya. Az állat a csepeli székhelyű Országos Állatvédőrség Alapítvány munkatársának tájékoztatása alapján jelenleg is kórházban van, a bántalmazás következtében maradandó sérülése keletkezett, a combcsontja eltört, élete végéig sántítani fog. A bántalmazással kapcsolatban K. Attila (30) budapesti hajléktalant gyanúsítjuk.

K. Attila szintén hajléktalan társa, T. Erika tanúként történő kihallgatása során elmondta, hogy 2017. augusztus 24. napon a délelőtti órákban K. Attila a fekete színű, kis termetű Janett nevű kutyáját bántalmazta. A tanú elmondása szerint K. először belerúgott a kutyába, felemelte egyik kezével, a másikkal ütötte-vágta és rugdosta, majd a földhöz vágta az állatot.

K. Attila 2017. szeptember 05-ei gyanúsítottkénti kihallgatása során a gyanúsítás ténye ellen panasszal nem élt, vallomásában a terhére rótt bűncselekmény elkövetését tagadta. Szabadlábon védekezhet.

Egy hozzászólás “Állatkínzás Csepelen” bejegyzésre

  1. Okoska szerint:

    “A Budapesti Reformkapitányság” ???

Itt lehet hozzászólni !