Így zabál a csepeli proli

Facebook

Egy közismert csepeli buszvezető tett közzé a Facebookon néhány fényképet arról, hogy milyen állapotban hagyják el az autóbuszokat igényességhez nem szokott lakótársaink.

Az ilyen igénytelen, de nagypofájú alakokat hívták a világháború előtt proliknak. Meg is látszott az országon, hogy ők kezdték el később vezetni. De hess csúnya politika! Maradjunk a tényeknél. Könnyű a kutyapiszokért az önkormányzatot, a koszos buszokért pedig a buszvezetőket okolni, ha éppenséggel ők mindent megtesznek a tisztaságért. Talán nem a kutyáját játszótérre sz@rartó gazdit helyre utasító lány és a buszt tisztességgel kitakarító vezető érdemli meg a dicsérő szó? Az alábbiakban szó szerint közöljük a Facebook bejegyzést.

“Az utazàsi feltételekben magyarul van leìrva, hogy Tilos enni-inni, meg szemetelni. Nyilvàn 50 perces menetidőnél senkire nem fogok ràszòlni ha eszik pàr falatot, mer nyilvàn emberek vagyunk. Van akinek a cukra miatt kell eszegetni, ez érthető. Van amikor a babakocsibòl kiborul a zacskò ropi.. Benne van a pakliba. Szivesen kisöpröm a végàllomàson… Tisztelet a kivételnek, a többi meg szégyelje magàt! Az àllatok nem hagynak ennyi piszkot maguk utàn. Ès ne vedd sértésnek, ha nyitott sörösdobozzal nem engedlek fel a buszra. A tisztességesen fizető utas joggal vàrja el, hogy egy tiszta jàrmű érkezzen érte, és hogy kultùràlt környezetben utazhasson! Taknyos zsepit nem az ülés mellé kell begyűrni. Minden megàllòba van kuka!!! Nem győzök takarìtani utànatok, évnyitò mindenki hòfehér ingben ül buszra, ha magatokra ennyire igénytelenek vagytok, tartsàtok mà tiszteletbe a màsikat!!! Akutyafàjàt!! Meg jò hétvégét! 

Csepel.info

9 hozzászólás “Így zabál a csepeli proli” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    Idióta firkász!
    A rendszerváltás óta hol van Csepelen proli, mikor gyárak sincsenek?

  2. dwadaw szerint:

    @robi így van, lassan már csak cigányok maradnak…

  3. Balos szerint:

    A kocsmában Robi.

  4. robi szerint:

    Oda te jársz pályinkáért, kedves Csepelre importált udvari bérenc.

  5. Lovas szerint:

    Robika, te úgy pörögsz itt a jobbikos és a komcsi elvtársak alulsó felén, hogy már magad sem tudod éppen kinek a seggét nyalod.

    A proli kifejezés csak Rákosi meg Kárád retorikájában volt pozitív, amikor az igénytelenség és a piti gyilkosságok voltak egekbe dicsérve.

  6. robi szerint:

    Szerencsétlen lovas-balos bugrisgyerek!
    A zsírosbödönt te nyalod.

    Én a szakmámból élek és nem vagyok senkinek az udvari bohóca. Az igénytelenség és a mások mocskolásból élő fajtátok miatt írok.

  7. robi szerint:

    Azért hoztak fel benneteket Csepelre, hogy sértegessétek az évtizedek óta itt élőket (komcsizás, prolizás évek óta)?
    Meg vagytok sértve, ha egy számukra vadidegen Szabóra szavaztak a kerületiek.

  8. Lovas szerint:

    Az a bajod robika, hogy csak másokkal tudsz foglalkozni. Te is egy tipikus proli vagy, gondolom az utcán is csak köpködni szoktál.

  9. Csalódott szerint:

    Szűkebb értelemben proli=proletár. Mára errefelé archetípusa a masszívan orbánfóbiás csepeli nyugdíjas maradt, aki egy mondatot tud hajtogatni kényszeresen: “a fidesz lop.” Azt persze már rég elfelejtette, hogy amit tudott, azt ő is kivitt például a Gyárból. Tolvaj gazember mindenki, aki nem az “ingyenebédet” osztja neki. Tágabb értelemben proli az mindenütt van Csepeltől és gyártól függetlenül. (Csak errefelé tömegesen.) A képen látható tevékenységet (is) űzi a primitív bunkója.

Itt lehet hozzászólni !