Befejeződött a Jahn Ferenc kórház kórterem felújítási programjának első szakasza

MTI, Csepel.info

Befejeződtek a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet III. belgyógyászati osztályának egyik részlegén a felújítási és karbantartási munkálatok – közölte az intézmény szerdán az MTI-vel.

Mint ismert, balliberális újságírók elterjesztették, hogy a kórház dolgozói átmentek a soroksári IKEA áruházba dolgozni. Nem sokkal később a Népszava egyik újságírója viszont kiderítette, hogy ez nem igaz, valóban felújítások vannak a kórházban, de több politikus még mindig az álhírrel kampányol.

A nyárra tervezett felújítás során kifestették a folyosót és a kórtermeket, újramázolták az ajtókat, ajtótokokat, radiátorokat és éjjeliszekrényeket. Az emeleten kijavították az elektromos hálózatot, a vizesblokkok hibáit helyreállították, a szellőzőrendszert kitisztították, ahol pedig szükséges volt, ott teljesen kicserélték. Így július közepétől megújult környezet fogadja a betegeket ezekben a kórtermekben. A munkálatok során a betegellátás zavartalan volt.

A tájékoztatás szerint a korábbi terveknek megfelelően a felújítás tovább folytatódik a kórházban, amely munkák sem okoznak a betegellátásban semmilyen fennakadást.
A közlés szerint a közelmúltban a gasztroenterológiai, a kardiológiai osztályon és a kardiológiai ambulancián zajlott hasonló felújítás. A munkálatokat a kórház mindig úgy időzíti, hogy azok ne okozzanak fennakadást a gyógyító munkában, és erre jellemzően a nyári hónapok legalkalmasabbak – olvasható a közleményben.

A balliberális lapok álhírét az IKEA áruházba vándorolt nővérkékről Szabó Szabolcs, a csepeli MSZP, DK és a Jobbik is terjesztette. Bereczky Miklós, a Jobbik “kamubárója” még be is öltözött nővérkének (igaz, nem festette ki magát), hogy a balliberális politikus társaihoz csatlakozzon.

MTI, Csepel.info

Egy hozzászólás “Befejeződött a Jahn Ferenc kórház kórterem felújítási programjának első szakasza” bejegyzésre

  1. fiveseven szerint:

    Akkor ha láthatnánk pár képet a falakról, ajtókról stb. Sokat javítana az egész hitelességen. 🙂
    Utána pedig jöhetnek a csepeli sztk-ba lecserélni a 2. emelten azt a p.v.c. cső taknyolást a férfi mosdóban a csapról.

Itt lehet hozzászólni !