FELHÍVÁS: TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV ÉS TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSÉRE

Csepel.hu

A 314/2012. (XI. 08.) Kormányrendelet és Budapest XXI. Csepel Önkormányzatának 431/2016. (XII. 15.) önkormányzati határozata alapján a Budapest, XXI. ker. Csepel Településképi Arculati Kézikönyvének és Településképi Rendeletének tervezete elkészült, melyről Budapest XXI. Csepel Önkormányzata partnerségi egyeztetést tart az alábbiak szerint. A dokumentumok tervezete a csepel.hu honlapon megtekinthető.

A dokumentumok készítésének folyamata a Kormányrendeletben szabályozott eljárással történik. A partnerségi egyeztetés folyamata a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 7/2017. (III. 01.) önk. rendelet szerint zajlik.

Az egyeztetési eljárás során az önkormányzat lakossági fórumot tart, melynek időpontja: 2017. augusztus 7. hétfő 18 órakor, helye: Budapest Főváros XXI. kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal, 1211 Budapest Szent Imre tér 10.

Kérem véleménye, észrevételei megküldésére 2017. augusztus 15-ig.

A lakossági fórumon való részvételhez az előzetes bejelentkezést a lenti elérhetőségeken lehet megtenni. A bejelentkezéssel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a lakossági fórum nyilvános esemény, amelyen kép- és hangfelvétel készülhet, melyhez hozzájárul.

 

Észrevételeiket az alábbi címeken fogadjuk:

személyesen vagy levélben:

Budapest Főváros XXI. kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal

Főépítészi Iroda

1211 Budapest Kossuth Lajos u. 65.

e-mail:

partnerseg@budapest21.hu

 

2017. július 18.

Borbély Lénárd

polgármester

A felhívást megtekinthetik PDF formátumban pdfIDE kattintva.

Csepel.hu

 

Egy hozzászólás “FELHÍVÁS: TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV ÉS TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSÉRE” bejegyzésre

  1. Kopasz Jány szerint:

    A dokumentumok tervezetének elérhetőségét szíveskedjenek megadni, mert én a felhíváson kívül semmit sem találtam a csepel.hu-n!

Itt lehet hozzászólni !