Németh Szilárd: “Simicska és Vona megvalósította a politikai korrupciót”

TV2

Németh Szilárd szerint az ellenzék, aki nem szavazta meg a plakáttörvényt a korrupció fenntartásában érdekelt. Nem csak erkölcsi és politikai problémának tartja az ügyet, ha az ellenzék más tagjai is megteszik ugyanazt, mint a Jobbik, akkor bűncselekményt követnek el, ugyanis az ÁFA nélkül, “asztal alatt átdugott” korrupciós platkátok kimerítik a költségvetési csalás fogalmát.

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a Mokka vendége volt.

Forrás: TV2

3 hozzászólás “Németh Szilárd: “Simicska és Vona megvalósította a politikai korrupciót”” bejegyzésre

 1. Letiltatni szerint:

  Orbán Viktor nem szavazta meg, a korrupciót támogatva.

 2. Nagyapó szerint:

  Letiltatni igazi papagáj. Annyi esze van, mint egy papagájnak és ugyanúgy ismételget.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 3. Nagyapó szerint:

  A már megszűnt Népszabadság volt újságírója hatalmasat bakizott
  2017. június 26. 18:58
  Megint hatalmasat villantott a baloldal a szakmaiságból. Ezúttal a mindig jól értesült Csuhaj Ildikó tett tanúságot politikai tudásáról plakáttörvényügyben.
  A Spíler szúrta ki, hogy a Népszabadság volt újságírója, Csuhaj Ildikó a plakáttörvény megszavazását követően az ATV-ben próbálta kelteni a hangulatot azzal, hogy kik voltak azok, akik “nem merték” a nevüket adni a pénteki szavazáshoz. A függetlenobjektív újságíró szerint ez az egész plakáttörvény annyira kínos a Fidesznek, hogy ehhez bizony komoly ember nem is adja a nevét:
  számos miniszter, én Trócsányi Lászlót sem láttam – ő meg ugye ő volt alkotmánybíró, igazságügy-miniszter –, én őt sem láttam a parlamentben, hogy megszavazta volna ezt a mostani törvényt.”
  Csakhogy a hangulatkeltés mögött egy bődületes szakmai hiba húzódott meg, ugyanis a Népszabadságnál évtizedeket eltöltött Csuhajnak abban igaza volt, hogy Trócsányi nem szavazta meg a törvényt, csak azt felejtette el hozzátenni, hogy Trócsányi nem képviselő, nem is szavazhatott volna ebben a kérdésben.
  Mindezek ellenére a balliberális tempóba ez mind beleillett, hiszen nemcsak a műsorvezető, Rónai Egon nem vette észre ezt a ferdítést, hanem még a politikai elemző titulust magának valló másik vendég, Reiner Roland sem.
  A szakértő baloldal!!!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !