Németh Szilárd: “Simicska és Vona megvalósította a politikai korrupciót”

TV2

Németh Szilárd szerint az ellenzék, aki nem szavazta meg a plakáttörvényt a korrupció fenntartásában érdekelt. Nem csak erkölcsi és politikai problémának tartja az ügyet, ha az ellenzék más tagjai is megteszik ugyanazt, mint a Jobbik, akkor bűncselekményt követnek el, ugyanis az ÁFA nélkül, “asztal alatt átdugott” korrupciós platkátok kimerítik a költségvetési csalás fogalmát.

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a Mokka vendége volt.

Forrás: TV2

3 hozzászólás “Németh Szilárd: “Simicska és Vona megvalósította a politikai korrupciót”” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Orbán Viktor nem szavazta meg, a korrupciót támogatva.

  2. Nagyapó szerint:

    Letiltatni igazi papagáj. Annyi esze van, mint egy papagájnak és ugyanúgy ismételget.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Nagyapó szerint:

    A már megszűnt Népszabadság volt újságírója hatalmasat bakizott
    2017. június 26. 18:58
    Megint hatalmasat villantott a baloldal a szakmaiságból. Ezúttal a mindig jól értesült Csuhaj Ildikó tett tanúságot politikai tudásáról plakáttörvényügyben.
    A Spíler szúrta ki, hogy a Népszabadság volt újságírója, Csuhaj Ildikó a plakáttörvény megszavazását követően az ATV-ben próbálta kelteni a hangulatot azzal, hogy kik voltak azok, akik “nem merték” a nevüket adni a pénteki szavazáshoz. A függetlenobjektív újságíró szerint ez az egész plakáttörvény annyira kínos a Fidesznek, hogy ehhez bizony komoly ember nem is adja a nevét:
    számos miniszter, én Trócsányi Lászlót sem láttam – ő meg ugye ő volt alkotmánybíró, igazságügy-miniszter –, én őt sem láttam a parlamentben, hogy megszavazta volna ezt a mostani törvényt.”
    Csakhogy a hangulatkeltés mögött egy bődületes szakmai hiba húzódott meg, ugyanis a Népszabadságnál évtizedeket eltöltött Csuhajnak abban igaza volt, hogy Trócsányi nem szavazta meg a törvényt, csak azt felejtette el hozzátenni, hogy Trócsányi nem képviselő, nem is szavazhatott volna ebben a kérdésben.
    Mindezek ellenére a balliberális tempóba ez mind beleillett, hiszen nemcsak a műsorvezető, Rónai Egon nem vette észre ezt a ferdítést, hanem még a politikai elemző titulust magának valló másik vendég, Reiner Roland sem.
    A szakértő baloldal!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !