Brázda Gábor Drzonkówban bizonyított

Csepel Öttusa, Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolója Brázda Gábor nemzetközi viadalon vett részt, a lengyelországi Drzonkówban, ahol Dobi Lajos edző irányításával a juniorok mezőnyében az előkelő 5. helyet szerezte meg.

A továbbiakban a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sajtóközleményét olvashatják.

Brázda Gábor Drzonkówban bizonyítottA Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolói a nyári időszakot sem csak pihenéssel töltik, Brázda Gábor a lengyelországi Drzonkowban rendezett nyílt országos bajnokságon állt rajthoz.
A június 18- án lebonyolított viadalon 38 sportoló mérette meg magát, köztük első vonalbeli német, olasz, cseh,ukrán és természetesen lengyel versenyzők is rajthoz álltak. Az összlétszámot tekintve Gábor a 17. helyen végzett, de a juniorok között a 18 fős mezőnyből az előkelő 5. pozíciót szerezte meg, csupán 11 ponttal lemaradva a 3. helyezett mögött. A UIPM által is jegyzett viadalra Gábort Dobi Lajos a Csepel SC korábbi kiváló öttusázója kísérte el, aki a versenyszámok előtt alaposan felkészítette sportolónkat, különösen a vívás alkalmával jelentett nélkülözhetetlen segítséget. A magyarok közül a KSI- ben sportoló Bruckmann Gergő a 24 évesek mezőnyében a 3. helyet szerezte meg.

Csepel Öttusa Média

Itt lehet hozzászólni !