A baloldal egy visszaeső bűnöző mellett áll ki

Fidesz.hu

Czeglédy sok piszkos ügyben állt már a rendelkezésükre, ezért van az, hogy Botka László és Gyurcsány, illetve a teljes vezérkar személyesen véd egy visszaeső bűnözőt – mutatott rá a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerdai sajtótájékoztatóján.

Az elmúlt napokban azt tapasztaltuk, hogy az MSZP először egy terroristát akar kihozni a börtönből, majd „annak is szem- és fültanúi lehettünk”, hogy egy visszaeső bűnöző mögé álltak – utalt Németh Szilárd arra, hogy a szocialisták igazságügyi minisztere, Bárándy Péter vállalta el a védelmét a terrorizmusért első fokon 10 év börtönbüntetésre ítélt Ahmed H-nak, illetve, hogy a baloldali párt egységesen kiállt Czeglédy Csaba, volt szombathelyi alpolgármester mellett, akit a NAV több milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsít.

A kormánypárti politikus emlékeztetett: Czeglédyt korábban már jogerősen elítélték magánokirat hamisítás, számviteli fegyelem megsértése és adócsalás ügyében, megjegyezve: az a „híres Rébusz Iskolaszövetkezet” ügye volt.

Czeglédy Csabáról Németh Szilárd elmondta: korábban ugyanolyan ügyben ítélték el jogerősen, mint amivel jelenleg gyanúsítják, akkor a kárösszeg „csak néhány százmilliárd volt”. Több ezer diákot és munkavállalót átvágott, ők nem vagy csak részben juthattak hozzá fizetésükhöz – közölte.

Czeglédy mellé teljes egészében beállt a baloldal – magyarázta Németh Szilárd a szocialista politikus és ügyvéd sérthetetlenségét.

Hozzátette: Szombathelyen egy álcivil tömörülés képviselője, melynek részét képezi az MSZP, a DK és az Együtt. „Itt a titok nyitja, ezt hívják korrupciónak” – szögezte le.

A kormánypárti politikus kíváncsi lenne arra is a szocialista prominensek nyilatkozatai alapján, hogy miben állnak ki Czeglédy mellett? Mi annak a magyarázata, hogy gyerekeket, diákokat átvágó, adócsaló ember mögé áll a baloldal?

Németh Szilárd szerint azért, mert Czeglédy „a legbizalmibb ügyvédje” az MSZP-nek és a DK-nak, a két nagyhalat védte: Botka Lászlót és Gyurcsány Ferencet. Czeglédy sok piszkos ügyben állt már a rendelkezésükre, ezért van az, hogy Botka László és Gyurcsány, illetve a teljes vezérkar személyesen véd egy visszaeső bűnözőt – mutatott rá.

Forrás: Fidesz.hu

Itt lehet hozzászólni !