Kiakadtak az osztrákok az otthon nyaraló “menekülteken”

888

Nemcsak Németországban, hanem Ausztriában is elterjedt az a jelenség, hogy a migránsok hazautaznak nyaralni. A sógorok másképpen kezelik a dolgot, mint “nagy testvéreik”.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Németországból hazajárnak nyaralni azok a migránsok, akik állításuk (és a liberális sajtó állítása) szerint háború elől menekültek el, politikai okokból. Ahogy írtuk, jelenleg nincs olyan szabályozás a német jogban, mely megtiltaná a bevándorlóknak azt, hogy visszatérjenek a szülőföldjükre, ha már egyszer elhagyták azt és máshol menedékkérelmet adtak be.

Ausztriában máshogy állnak a kérdéshez — írja a Kronen Zeitung.

“Nincs kivétel: ha egy politikai menedékért folyamodó személy hazautazik nyaralni, akkor azonnal elveszti a jogosultságát arra, hogy menekültként kezeljük”

— közölte az osztrák belügyminisztérium.

“Olyan nincs, hogy valaki ott nyaral, ahol politikai üldözött”

— erősítette meg Wolfgang Sobotka.

Érdekesség az a tény is, hogy számos migránsnak van pénze arra, hogy repülőjegyet vegyen és hazautazzon nyaralni, majd visszatérjen abba az országba, amely befogadta őt.

Forrás:  888

3 hozzászólás “Kiakadtak az osztrákok az otthon nyaraló “menekülteken”” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Ezek úgy hülyék, ahogy vannak !

  2. Tóth kati szerint:

    És én még azt hittem,hogy a labancok szivesen szállítgatják autóikon a koszoslábúakat.2015-ben még olyan lelkesek voltak.Hova lettek azok a szép napok!

  3. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Egyszer véget ér a nyár…

Itt lehet hozzászólni !