Oázis Csepel szívében – Korszerű paviloncsoporttal gazdagodik a Szent Imre tér

Csepel.hu

7 hozzászólás “Oázis Csepel szívében – Korszerű paviloncsoporttal gazdagodik a Szent Imre tér” bejegyzésre

  1. öregedöbandi szerint:

    T:Szerkesztőség!Miért van az,hogy az okostelefonon küldött hozzászólásomat nem fogadják el,itt az asztali számítón meg igen?

  2. paneltomi szerint:

    jó ötlet, hogy a korábbi igénytelen, szocreál pavilonokat lecserélik igényesebbekre. Talán a városközpont kap egy kicsit városiasabb képet. Bravó. Ha már a paneleket nem lehet eltüntetni (mert hülyeség visszabontani), akkor ezeket a bódékat szanálni kell.

  3. Betke szerint:

    Ezután következhet a Sétálóutca és környéke szó szerinti megtisztítása, minden értelemben!

  4. admin szerint:

    Bandi, ezzel a névvel mi nem láttunk automatikus moderálás alá került hozzászólást, és a kéretlen reklámnak nézett üzenetekben sem találtunk fennakadt hozzászólást.

  5. Totó szerint:

    Legyen KFC az új pavilon soron!

  6. strici szerint:

    a berlok/tulajok mar megvannak vagy ezutan dol el hogy ki es mit nyithat?

  7. kpeter szerint:

    Komolyan kíváncsi vagyok, hogy lesz-e akkora forgalma az új üzleteknek, hogy megérje nekik. Sajnos az a véleményem, hogy fizetőképes vendég nélkül a sétáló utcához hasonlóan óbégató cigányokkal és a részeg hajléktalanokkal lesz tele az a rész is.
    Akinek igénye van arra, hogy kulturált emberek között, kulturált környezetben megigyon egy kávét, annak eszébe sem jut Csepelen. Mondom ezt úgy, hogy 29 éve itt élek. Csepel központjában kimegyek az utcára és a fekélyes lábú, maga alá szaró, részeg csövestől, az üvöltöző atlétás cigányoktól kezdve mindent látok csak azt a környezetet nem, ahol leülnék egy kávéra, cukrászdába, bárhova.

Itt lehet hozzászólni !