Megpróbáltak elrabolni egy ovist Csepelen

Bors

Egy édesanya kétségbeesett üzenetet tett közzé a Facebookon, ugyanis el akarták rabolni hároméves kisfiát, miközben tőle csupán két méterre volt a gyermek. Kizárólag a nő lélekjelenlétén múlt, hogy a gyerek sértetlenül megúszta, leszámítva azt a sokkot, amit átélt.

„Két kisfiammal sétáltam Csepelen délelőtt egy buszmegálló mellett. A következő történt: kicsi a babakocsiban aludt mellettem, a hároméves kisfiam meg leszállt a futóbicikliről tőlem két méterre, hogy integessen a busznak. Majd jött egy hatvan év körüli nő és egyik kezével felkapta a biciklit, másik kezébe pedig a kisfiamat. A csilingelő ajtónál majdnem felszállt vele a buszra, úgy rántottam ki a gyerekemet a kezéből. A másik kezemmel a babakocsit szorítottam, nehogy eltolják a kicsit” – számol be a sokkos hatás alatt lévő édesanya.

A tettes hatvan év körüli, rövid, vörös hajú molett hölgy volt, aki egy átlagos nagymama benyomását keltette. Az édesanya egy életre megtanulta: senkihez nem szabad odaengedni a gyereket, bármilyen jó szándékúnak is tűnik!

A gyermek még később is sokkos állapotban volt, az édesanyja is teljesen kiborult. Hosszú ideig csak sírt és a gyermekét próbálta nyugtatgatni. A gyerekrablási kísérlet miatt a család feljelentést tett. A Bors megkereste az ügyben a BRFK-t, a rendőrök megerősítették, hogy folyik az ügyben nyomozás.

Forrás: Bors

12 hozzászólás “Megpróbáltak elrabolni egy ovist Csepelen” bejegyzésre

  1. Háger László szerint:

    Bravó kb 2 hetes hír.

  2. happyman szerint:

    Nem mindegy,hogy mikor történt??? Elég szomorú,hogy ilyesmi előfordul. Közbiztonság egy nagy 0.

  3. kalapács joe szerint:

    ráadásul nagy valószínűséggel kamu.

  4. Antal szerint:

    …..én arra gondolok , hogy segíteni akart a felszálásban , miután látta két gyermekkel van a busz ajtónál a hölgy…..

  5. 0koska szerint:

    Ja, én is már régebben láttam ezt a hírt.
    Szomorú hogy ilyen is megtörténik!

  6. süni szerint:

    Én is arra gondolok, hogy segíteni akart a felszállásban, ha egyáltalán igaz ez a történet.

  7. Helyi erő szerint:

    Embert nem rablunk BKK busszal…

  8. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Kíváncsi vagyok, az idős nő milyen messzire juthatott volna a kék busszal, miután elrabolja a gyereket. Felteszem az anyuka azonnal hisztizni kezdett volna, tehát a gyerekrabló legfeljebb 1-2 megállónyit tud úgy utazni, hogy nem szólnak a sofőrnek, hogy a rendőrség megérkezéséig álljon félre zárt ajtókkal.

  9. Balos szerint:

    Én nem hiszem, hogy egy menetrend szerinti busszal embert lehet rabolni. Elnézést érte, de szerintem ez életszerűtlen.

  10. IRÉNE szerint:

    KEDVES Mindenki !

    Sajnos minden megtörténhet, szerencsétlen nő, hogy is tudta volna megállítani a buszt, ha ő a megállóba marad !! a babakocsival, még a busz számára sem emlékezhetett volna.. NE KERÜLJÖN ILYEN helyzetbe senki mert TEHETETLEN !! bárhol leszállhat a másik gyerekkel nyilván megbízója lehetett a rablónak..

  11. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Mi történhetett valójában? Az idős nőnek kellett egy gyerekbicikli, mert az unokája nyafizott miatta. A fizuból vagy nyögdíjból nem tellett rá, ezért úgy gondolta, lenyúl egyet egy kisgyerektől. Sikeresen véghezvitte a tervét, ami jogilag lopás szabálysértésének minősülő cselekmény. Na most egy ilyen súlyú piti üggyel az égvilágon senki nem foglalkozik, ha nincs meg azonnal a tettes. Ugyanakkor egy emberrablási kísérlet gyanúja már elegendő ahhoz, hogy ténylegesen nyomozzanak.

  12. ghkhzgh szerint:

    IRÉNE. Túl sok a TV… Menj ki a szabadba is egy kicsit…
    Jó, hogy nem azt írod, hogy a unokázós trükkel becsapott és felbőszült nyuggerek gyerekrablással akarják visszaszerezni az elbukott pénzüket.

Itt lehet hozzászólni !