Újra gyilkolna a csepeli mészáros, aki elégetett egy négytagú családot – videóval

Blikk, TV2, Csepel.info

ujra-gyilkolna-a-csepeli-meszaros

Nem bán semmit a kegyetlen csepeli gyilkos, aki öt ember megölése miatt tölti életfogytig tartó börtönbüntetését.

A Tényeknek adott interjút Dragan Bajic, az szerb származású gyilkos bandavezér, aki csapatával többek között azzal vált hírhedté, hogy elégetett egy négytagú családot és élve eltemetett egy fiatal férfit. Az utóbbi végül nem halt meg és lebuktatta az életére törő bandát.

Szerbiából szökött meg az egyik börtönből és Budapesten, a Boráros téren egy hajléktalan csoporthoz csapódott. A csepeli eperföldek közelében táboroztak le, marihuánát termesztettek és kisebb bűncselekményekből tartották fenn magukat és gyilkoltak.

ujra-gyilkolna-a-csepeli-meszaros2

Egy diósdi férfinak azért kellett meghalnia 2010 nyarán, mert nem tudta eladni a banda által termesztett füvet. Megverték, felakasztották egy fára és eltörték a csigolyáját. A holtestet elégették, a hamvait a Dunába dobták. Egy négytagú hajléktalan családot pedig azért végeztek ki, mert azok a területükön gyűjtötték a vasat. Először a férfiakat fojtották meg, majd a nők következtek.

Dragan most azt mondta a Tényeknek, hogy sosem szokott a gyilkosságokról álmodni, az élet megy tovább, mindegy, hogy a négy fal között, vagy máshol.

Az a hír járta róla, hogy háborús bűnös, katonaként részt vett a boszniai tömegmészárlásban, ott tanulta a gyilkosságoknál alkalmazott válogatott, kegyetlen módszereket.

Azt mondja, ölni nem rossz érzés, hiszen a világon mindenhol ölnek embereket. Nem tartja számon, hány embert ölt meg, s ha kellene, újra ölne.

Most egy barátja van, a tévé, ha azt nem nézhetné a zárkájában, megbolondulna.

Forrás: Blikk

 

Egy hozzászólás “Újra gyilkolna a csepeli mészáros, aki elégetett egy négytagú családot – videóval” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    SZIGORÍT PINTÉR SÁNDOR: NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATA VAN A MAGYAR LETELEPEDÉSI PROGRAMNAK

    Már az Orbán-kormány, de legalábbis a Pintér Sándor vezette Belügyminisztérium biztosan belátta, hogy nemzetbiztonsági kockázata van annak, hogy a Rogán Antalhoz köthető letelepedésikötvény-bizniszen keresztül hazánkra szabadítottak felderítetlen hátterű gazdag migránsokat, vagy épp orosz bűnözőket.
    A Magyar Nemzet szúrta ki azt a salátatörvényben múlthéten elfogadott módosítást, amely a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényt azzal egészítette ki, hogy a Magyarországon történő letelepedés céljából nemzeti letelepedési engedélyt EU-n kívüli állampolgár akkor kaphat, ha „letelepedése Magyarország érdekeivel összhangban áll”. A Pintér Sándor és Semjén Zsolt nevével jegyzett javaslat lényegében azt teszi lehetővé, hogy bármilyen különleges indok nélkül el lehessen utasítani egy külföldi tartózkodási engedély iránti kérelmét – teszi hozzá a lap.

    Az elutasításra akkor is sor kerülhet, ha egyébként a törvényben meghatározott objektív kritériumoknak megfelel a letelepedést kérő személy. Sőt, az új jogszabályi pont elvi lehetőséget ad arra is, hogy a már kiadott letelepedési engedélyeket is visszavonják anélkül, hogy a külföldi állampolgár jogorvoslati lehetőséggel élhetne valamelyik magyarországi bíróságon.

    Így azért már nem is olyan csábító a letelepedésikötvény-program, nem hiába, hogy a kereskedés felfüggesztése után fogadták el ezt a javaslatot (fontos megjegyezni, hogy a programot bármikor újra elindíthatják).

    Jellemző az is, hogy a Belügyminisztérium már a letelepedésikötvény-program elindulásakor is komoly aggályokat fogalmazott meg a külföldiek ellenőrzésével kapcsolatban. A 2012-es jogszabályba éppen emiatt került be az a kitétel, hogy a külföldi fél évig csak tartózkodási engedélyt kapjon, majd ezután igényelhesse a véglegesnek tekinthető letelepedési engedélyt. Ezt a szabályt a 2015-ös törvénymódosítás eltörölte, miközben kiterjesztették a családegyesítés körét a közvetlen családtagok mellett a nagyszülőkre is.

    Jogosnak tűnik Pintér Sándor aggodalma, aki ugyanis a kötvényvásárló külföldi jelentkezők nemzetbiztonsági átvilágítására a magyar hatóságoknak és titkosszolgálatoknak mindössze húsz nap áll rendelkezésükre, ezután gyorsított eljárásban a Bevándorlási és Menekültügyi Hivataltól megkapják a letelepedési engedélyt.

    Ezzel viszont megdőlt az a kormányzati kommunikáció, miszerint az offshore-hátterű kötvénykibocsátás, azonkívül, hogy milliárdokat juttat – Rogán Antalhoz is köthető – ismeretlen hátterű cégeknek, nem veszélyes hazánkra, vagy épp az Európai Unió érdekeire.

    S az is világossá vált, hogy a programot bíráló ellenzéki politikusoknak igaza volt – és csak remélhetjük, hogy nem lépett be olyan személy az országba, aki később komoly gondot okozhat.

Itt lehet hozzászólni !