Horror halált halt három dzsihádista

888, Csepel.info

vaddzsihadd

Arról már sokat lehetett hallani, hogy a muszlim terroristák rettegnek a kurd katonanőktől. Attól félnek ugyanis, hogy ha nő lövi le őket, nem jutnak a paradicsomba. Na de az, hogy két tisztátalan disznó öljön meg három muszlim dzsihádistát…

Nagyon nem halal halállal lakolt az a három dzsihádista, akik két vaddisznó pihenését zavarták meg. Egy termőföld közelében mérkőzött meg a két fél, és a három terroristát a két disznó csúfosan meggátolta azok paradicsomba jutásában. Pedig még robbanóöv sem volt a két derék disznón – derül ki a híradásból.

Így viszont a három terrorista nem tud majd szánni való, nevét megmondani sem akaró Soros-menekültként Európába jönni, hogy EU-s segélyekből folytassák tovább vallásháborújukat.

Csepel.info, 888

8 hozzászólás “Horror halált halt három dzsihádista” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Ennek mi értelme?
    Inkább: Hogyan készül a kerület vezetése a közelgő lomtalanításra és a vele járó jogtalan állapotokra?
    Történt-e egyeztetés a rendvédelmi hatóságokkal, rendszeres közúti ellenőrzések lesznek, főképpen a lomis járművek kiszűrésére, műszaki állapotuk ellenőrzésére? A bűncselekményt, szabálysértést megvalósító személyek – különös tekintettel a hulladéktörvény módosítására, mely szerint a kihelyezett “lom” az fkf tulajdona, tehát lopás valósul meg annak eltulajdonításakor -gépjárműveit a jogszabályokban leírt módon (szabstv.,btk,be etc.) lefoglalják-e? A Nav értesítve van-e, hogy az “állítólagos” ajándékozási és egyéb cetlis szerződéseket ellenőrizze, a napokat, éjjeleket utcán töltőktől az idegenforgalmi adót behajtják-e? Továbbá az önkormányzati rendelet által tilalmazott közterületen való “életvitelt” megakadályozzák-e?
    etc.. a lomtalanítás tarthatatlan állapotairól közmeghallgatást miért nem vállal fel – egyik önkormányzati ciklus sem?

  2. Csepel-sziget szerint:

    “Így viszont a három terrorista nem tud majd szánni való, csak nevét megmondani nem akaró Soros-menekültként Európába jönni, hogy EU-s segélyekből tovább folytassák vallásháborújukat.”

    Még szerencse, hogy valakinek egy vaddisznó támadásról is Soros jut eszébe. Ezt kezeltetni kéne, mert súlyosnak látszik. Ezen az analógián elindulva tehát minden migráns dzsihadista, aki Soros György kifejezett utasítására érkezik, hogy elpusztítsa a feddhetetlen, keresztény Európát.

    Arról nem is beszélve, hogy rendkívül “etikus” más emberek (még ha feltételezett dzsihadisták is) halálán egy cikkben örömködni. Ezt hirdette Krisztus urunk? Nem így emlékszem.

    A 888 és az Origó tülekedve igyekeznek egymást alulmúlni az újságírást, mint szakmát mélyen sértő, elfogult, szubjektív “híradásaikkal”. A Csepel.info számára persze ezen oldalak fontos források, így mindenféle kritika és fenntartás nélkül veszi át cikkeiket.

  3. kispajtás szerint:

    Zrínyi is “migráncs” volt ezen logika mentén. 😛

  4. kerdezo szerint:

    Akkor nem is kell intelligens kerítés ❗
    Csak egy hosszú karám, amibe disznókat nevelnek :mrgreen:

  5. névkötelező szerint:

    Csepel-sziget! Ha megnézed az eredeti cikket a 888-on, abban nincs ilyen szöveg. Ezt a csepel.info szerzője írta hozzá. Látod, lehet színvonalban még a 888 alá is menni.

  6. munkás szerint:

    Na végre – “OO” – helyben vagyunk! A színvonal nem változott…

  7. királyerdei szerint:

    Ez meg a 888-ból:

    “a három békés dzsihádistapista sétálgatott mezőn, mikor szembetalálkoztak a legelésző vaddisznókkal. Kisebb szóváltás után, (tvájá máty!) a vaddisznó csapat csőre rántotta a 7,62-est, majd Fászcsiszt! kiáltással megsorozta a dzsihádistákat, s röffencsék, dolguk végeztével, vidáman, a Kalinka ütemére beszambáztak az erdőbe.”

    🙂 🙂

  8. Kötelező szerint:

    Az öngyilkos merénylőket az angolok disznóbőrben földelték el. Meg is szűnt ez az ősi arab szokás akkoriban.

Itt lehet hozzászólni !