Rendőröket jutalmaztak Szent György napján

Csepel.hu

tbe_1099

A kormány határozata alapján 1992-től immár hagyományosan Szent György napján, április 24-én rendezik meg Magyarországon a rendőrség napját. Ebből az alkalomból a csepeli önkormányzat jutalmakat adott a csepeli rendőrkapitányság munkatársainak a polgármesteri hivatalban április 24-én.

Az elismeréseket Borbély Lénárd polgármester nyújtotta át Szilágyi Sándor alezredes, megbízott csepeli rendőrkapitány jelenlétében. Az eseményen megjelent Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármesterek.

Borbély Lénárd köszöntőjében emlékeztetett rá, hogy ez a nap hagyományosan a rendőrségről szól. A szokásosokhoz az is hozzátartozik, hogy ez alkalomból a csepeli önkormányzat elismerését fejezi ki a szolgálatot teljesítő rendőröknek, és köszönetet mond az egész rendőri állománynak. Az önkormányzat és a rendőrség együttműködése kiemelkedően jó, és ennek számos jelét adták már. Az önkormányzat törekvése, hogy Csepelen érdemes legyen jó munkát végezni. A lakosságot a rendőrséggel kapcsolatban elsősorban a közbiztonság és a közrend foglalkoztatja. Erről elmondható, hogy a budapesti kerületek között Csepel a jobbak közé tartozik, és a mutatók alapján egyre előkelőbb helyet foglal el. A rendőrség – akárcsak eddig – számíthat az önkormányzat anyagi és erkölcsi támogatására.

Jutalomban részesült Bodor Szabolcs rendőr törzsőrmester, Dankó Tamás címzetes rendőr törzsőrmester, Ferenczi Márk rendőr törzsőrmester, Kaltenecker Magdolna, Kanyó Attila László címzetes rendőr törzszászlós, Kissné Kátay Judit címzetes rendőr alezredes, Keszey András Attila rendőr törzsőrmester, Szabó Edit címzetes rendőr alezredes, Tuba Andrea címzetes rendőr őrnagy, Zsarnóczki László rendőr százados.

cs. a.

Fotó: Tóth Beáta

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !