Csepeli gázolás: a Facebookról tudta meg, hogy meghalt az édesapa

Bors

a-facebookrol-tudta-megA szörnyethalt édesapa, Ernő gyakorta vitte imádott kisfiát is horgászni

Amikor a szerencsétlen asszony felhívta a rendőröket, csak annyit mondtak: folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozhatnak.

Képtelen feldolgozni családja egy 54 éves édesapa elvesztését. Ernő fiával, a 13 éves Attilával a nagymamához indult locsolkodni. Azt tervezték, hogy utána a szokásos pecázásukra indulnak, de időközben az édesapát halálra gázolták egy horgászbolt előtt.

Az RTL Klub beszámolója

Ahogy arról a Bors beszámolt: húsvét-hétfőn kora délelőtt a csepeli II. Rákóczi Ferenc úton tragikus baleset történt. A gyalogos azonnal szörnyethalt, a 42 éves motorost mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a sofőrnek az egyik lába leszakadt. Ernő családja a szigetszentmiklósi otthonukban fogadta a Bors munkatársát. Fia megrendítő módon emlékezett vissza a történtekre.

– Locsolkodás után pecázni szerettünk volna. Megálltunk egy horgászbolt előtt, mivel apu még venni akart valamit. Már majdnem átért az úton, amikor jobbról telibe kapta egy motoros. Nagyon gyorsan, legalább százzal jött. Métereket repültek – csuklott el Attila hangja.

– Az anyósülésen ültem, de nem engedtek kiszállni a rendőrök. Azt mondták: jobb, ha nem látom, ami történt – sírta el magát, majd azt is elárulta: édesapjával heti rendszerességgel jártak horgászni, ez volt az életük. Attila édesapjával élt, de Ernő halála után édesanyjához, Csillához fog kerülni. Az anya igencsak nehezményezte, hogy neki a rendőrök nem adtak semmiféle tájékoztatást a balesetről.

– Döbbenetes, hogy a Facebookról kellett értesülnöm a haláláról. A nagymama szólt, hogy mikor jönnek már, ekkor láttam az interneten a sokkoló hírt. Mikor felhívtam a rendőröket, csak annyit mondtak: folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozhatnak. A mentősöktől tudtam meg azt is, hogy a fiamat a pszichiátriára szállították. Naponta kétszer nyugtatót kell neki adni, különben összeomlana a kisfiam – fakadt ki a Borsnak. A baleset egy rendkívül veszélyes és forgalmas útszakaszon történt, ahol ötvenes sebességkorlátozás van érvényben. Ezzel szemben rendszeresen száguldoznak – tudtuk meg az ominózus horgászüzlet dolgozójától.

Közúti baleset gondatlan okozása miatt büntetőeljárás indult – írta lapunknak adott válaszában a rendőrség.

Forrás: Bors

5 hozzászólás “Csepeli gázolás: a Facebookról tudta meg, hogy meghalt az édesapa” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Így most már a betörők is tudják azonosítani, hogy mely terület lett védtelenebb. Gratulációt érdemel.

  2. Hajrá Csepel szerint:

    Letiltani! Tegnap délelőtt a csepeli rendőrök megfogták a csillagtelepi rabló párost! A lassabbik cigeszt én kergettem a jókor érkező fiatal rendőrök kezeibe.:) Igaz csak betörési kísérlet lesz, de egy halom betörő célszerszám volt náluk!

  3. genovéva szerint:

    Ha az édesanya bemutatkozott, simán küldhettek volna egy kocsit érte, hogy a fia mellett lehessen – ha már szolgálnak és védenek…

  4. Hozzászóló szerint:

    Hajrá Csepel!
    Derék ember vagy! Mindig örömmel olvasom az ilyen híreket!

  5. Baráth Katalin szerint:

    Sajnos a száguldozásból nekünk is kijár! Minden reggel a 38-as buszhoz Erdősor-II.Rákoczi lámpás és zebrás kereszteződésnél ha nem lennék körül tekintő már rég a gyermekemmel meghalhattunk volna hisz a jobbról kanyarodó autók többsége nem veszi figyelembe,hogy a gyalog átkelőknek zöld van simán a haladási sebességükkel nem lassítva kanyaródnak! Ma reggel is a szakadó esőben mire meg állt egy autó már pirosra váltott a lámpa! A szörnyű csak az van kamera,de nem működik pedig ebben a kereszteződésben is gyakori a baleset!

Itt lehet hozzászólni !