„Nem csak a húszéveseké a világ…” – harmadszor rendeztek nyugdíjas táncversenyt Csepelen

Csepel.hu

verseny

Nagy érdeklődés kísérte tizenhárom táncospár előadását a harmadik alkalommal rendezett Nyugdíjasok táncversenyén. Tapssal bíztatták a fellépőket barátok, rokonok, ismerősök a Királyerdei Művelődési Házban április 8-án. A teltházas rendezvényen remek hangulatot teremtettek a vendégfellépők, Karda Beáta, a Vadrózsa dalárda énekkar, Bakacsi Béla és Kiss Zsolt. A megjelent vendégek között köszöntötték Borbély Lénárd polgármestert, Ábel Attila alpolgármestert, Pintér Józsefné önkormányzati képviselőt, Vida István ügyvezető igazgatót és Babics Saroltát, a Csepeli Nyugdíjas Klub vezetőjét.

A nyugdíjasok példamutatóan a fiatalokat is lekörözve állnak helyt, táncbemutatójukat sokan megirigyelhetnék – mondta el köszöntőjében Borbély Lénárd polgármester. Az aktív versenyszervezésért köszönetét fejezte ki Babics Saroltának, valamint a Csepeli Városkép és a Csepeli Nyugdíjas Klub munkatársainak összehangolt csapatmunkájukért.

A versenyzést a 2016-os év Nyugdíjas táncversenyének győztesei, Kustán Magdolna és Somogyi Gyula díszvendégek nyitották meg. Ezután a versenyző párosok táncbemutatóit nézték meg az érdeklődők. Az örökzöld slágerekre előadott nagyszerű műsorszámok a régi fesztiválhangulatok idejét idézték az 1975-ben nyílt művelődési ház falai között.

Egészen estig tartott a kellemes szórakozás, idén is a közönség értékelte a produkciókat.

Az eredményhirdetésen Ábel Attila és Pintér Józsefné adták át a díjakat. Negyedik helyezést értek el Kővári Gyuláné és Kővári Gyula, Tóth György Miklósné és Tóth György Miklós, Kovács Gyuláné és Thomasz Károly, Orosz Károlyné és Orosz Károly, Szabó Nagy Katalin és Szabó Ferenc, Mészáros Istvánné és Tóth János, Szép Józsefné és Szabó Béla, Krehnyai Éva és Németh Károly, Gulyás Istvánné és Horváth András, Nagyné Kati és Farkas Margit. Különdíjat kapott Krehnyai Éva. Harmadik lett Ambrus Kati és Tóth Ferenc, a második helyen Palotainé Ica és Potyondi Pál végeztek, az első helyezést Liptai Kati és Hevesi József nyerték.

AZS

Fotó: Tóth Beáta

A képek itt tekinthetők meg

Csepel.hu

 

 

 

Itt lehet hozzászólni !