Szépség-, Stílus- és Egészségest anyukáknak

Csepel.hu

gma_8548

A csepeli hölgyeknek szólt a Szépség-, Stílus- és Egészségest a Láthatatlan Munka Világnapja alkalmából a Fiatal Családosok Klubja szervezésében. A Királyerdei Művelődési Házban április 4-én rendezett programon stílustanácsadással, ételkóstolóval, divatbemutatóval, szépségápolási termékek kínálatával várták az érdeklődőket.

A FICSAK április elején három helyszínen szervezett anyukáknak szépségápolással és egészségséggel foglalkozó napokat. Csepel városvezetése elsőként csatlakozott a programhoz, mert fontosnak tartja felhívni a figyelmet a „láthatatlan munka” jelentőségére, melyet az édesanyák nagy szorgalommal a családért végeznek.

A közelmúltban létrejött civil szervezet tagjai a hagyományos családi értékeket vallják, középpontba állítják az anyukák megbecsülését. „Számukra szerveztünk kikapcsolódást nyújtó programokat, mert a pihenés, a feltöltődés, a saját magukkal való törődés nélkülözhetetlen a családi munka mellett” – mondta el oldalunknak Pintér Józsefné önkormányzati képviselő, az est koordinátora.

A szépség, stílus és egészség jegyeiben zajló esten a szakemberek a külső megjelenéssel kapcsolatos stílustanácsokat adtak, előadást tartottak a női lélekről, Kozma Orsi mini jazzkoncerttel lepte meg a közönséget. Az est fénypontját a divatbemutatók színesítették, a színpadon felvonuló hölgyek tavaszi ruhakollekciót mutattak be.

A programra Borbély Lénárd polgármester is ellátogatott.

 

AZS

Fotó: Gubis Mariann

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !