Németh Szilárd: Simicska kegyetlen bosszúra készül

Hirado.hu

Németh Szilárd: Simicska kegyetlen bosszúra készül

A Fidesz alelnöke szerint egy olyan furcsa koalíció alakult ki az ellenzéki oldalon, amelyben a baloldalt Soros György, a Jobbikot pedig Simicska Lajos finanszírozza. Mint mondta: a Jobbik szombaton indított, sok százmilliós plakátkampánya a végső bizonyítéka annak, hogy a párt egy milliárdosé – az M1 hírcsatorna Ma Reggel című műsorának hétfői vendége Németh Szilárd volt.

Az alelnök szerint nem először tapasztalható, hogy a Jobbik egy milliárdos forgatókönyve alapján cselekszik – emlékezzünk csak a földtörvényre, amit a párt annak idején nem szavazott meg. „Simicska keresett magának egy politikai erőt, dekára megvásárolta Vona Gáborékat” – hangsúlyozta Németh Szilárd, hozzátéve: számításai szerint a több ezer példányban elkészült plakátok százmilliókba is kerülhettek, mely összegért a mecénás nyilván benyújtja majd a számlát.

Simicska Lajos számos érdekeltségét elveszítette, hiszen a Fideszt, Orbán Viktort és a parlamenti többséget jelentő Fidesz-KDNP-t képtelen volt úgy táncoltatni, ahogyan ő fütyült – a kormányzó koalíció számos olyan intézkedést hozott meg, amelyek nem a milliárdosok érdekeit szolgálta; épp ellenkezőleg. Az oligarcha éppen ezért kegyetlen bosszúra készül – ehhez politikai partnerre is talált, méghozzá Vona személyében, aki  már több ízben is bizonyította, miféle pálfordulásokra képes a hatalomért és a pénzért.

Az árulók még csak-csak, ám az árulás nem tolerálható

A Nézőpont Intézet legújabb – a Jobbik további támogatottságvesztését igazoló – felmérését illetően Fidesz alelnöke kifejtette: Vona Gábor egy radikális jobboldali, magát konzervatív nemzetinek valló pártot egy milliárdos érdekeit napi szinten kiszolgáló szócsővé züllesztett pénzért, illetve jelentős médiafelületért. A szavazóit százezres nagyságban elveszítő Jobbik azt hiszi, hogy egy már-már korlátlannak tetsző anyagi támogatással mindent megtehet, melynek következtében össze-vissza kapkodnak, amire már nem vevők az emberek.

Németh Szilárd döbbenetesnek nevezte, hogy a Jobbik tegnap a Soros-egyetem mellett kiállva tartott sajtótájékoztatót; „én ezt nem tudom hová tenni” – értetlenkedett a politikus, majd hozzáfűzte: számára ez egyértelmű bizonyíték az említett koalíció működésére, vagyis Soros György „ide is betette a lábát”. Az amerikai üzletember pénzeli a balliberálisokat, Simicska a Jobbikot, közös céljuk pedig az, hogy minél nagyobb sújtsanak a kormányra.

„Soros György úgy gondolja, hogy a magyar törvények felett áll”, elvégre az Oktatási Hivatal vizsgálta szerint nemcsak a Soros-egyetem, hanem két tucat másik – a kritériumoknak egyelőre nem bizonyítottan megfelelő – intézmény működik szabálytalanul Magyarországon.

Forrás: Hirado.hu

5 hozzászólás “Németh Szilárd: Simicska kegyetlen bosszúra készül” bejegyzésre

  1. névkötelező szerint:

    Navracsics is kiállt a CEU mellett

    Navracsics: “A Közép-európai Egyetem egyike a legfontosabb felsőoktatási intézményeknek nemcsak Magyarországon, de az egész európai felsőoktatási térségben. Ezért tartom fontosnak, hogy az esetleges szabálytalanságok korrekciója után zavartalanul folytathassa működését Budapesten.”
    http://index.hu/kulfold/eurologus/2017/04/02/navracsics_kelet-europa_robbantotta_ki_a_botranyt_az_eu-ban/

  2. okoska szerint:

    A Közép-európai Egyetem nem egyenlő a CEU-val!Bár sokan ezt szeretnék láttatni!

  3. névkötelező szerint:

    De egyenlő.

  4. zsírégető szerint:

    „Simicska keresett magának egy politikai erőt, dekára megvásárolta Vona Gáborékat”

    Biztos olcsóbb volt, mint Németh Szilárdot dekára megvenni :mrgreen:

  5. okoska szerint:

    Nem egyenlő, sumákul játszanak, átvágnak mindenkit, Soros csicskásai.

Itt lehet hozzászólni !