Gyermekhalál a bányatónál

Csepel.hu

Nem sikerült újraéleszteni azt a négyéves kisfiút, aki eddig tisztázatlan körülmények között esett bele a Szigetszentmiklós melletti egyik bányatóba szerda délután, és később meghalt.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a történtekről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a négyéves kisfiú Zsámbékon lakott, rokonok vagy ismerősök vitték a bányató partján lévő házhoz. Amikor észrevették, hogy a gyerek vízbe esett, azonnal értesítették a tűzoltókat és a mentőket. A kisfiút a tűzoltók emelték a partra, a mentők sokáig próbálták újraéleszteni, de sajnos már nem tudtak segíteni.

4 hozzászólás “Gyermekhalál a bányatónál” bejegyzésre

  1. spam szerint:

    annyira rossz ilyeneket olvasni. szegény gyermek.

  2. Jeniszej szerint:

    A bűn és a veszély forrása ezek a bányatavak. Rendezni kellene a környékét. A partján levő sufnik, és az engedély nélkül épült kalyibák lebontásával rendezni kellene a partot.

  3. lolka szerint:

    FIGYELMEZTETŐ ÉS TILTÓ TÁBLÁK KIHELYEZÉSE,A SZÜLŐK FELELŐSÉGE!!!
    N É G Y É V E S VOLT!
    (a médiákban egy-két kutyaeledel reklám hellyett a bányatavak veszélyeikéne felre hivni a figyelmet-igaz abból nincs bevétel)

  4. lolka szerint:

    FIGYELMEZTETŐ ÉS TILTÓ TÁBLÁK KIHELYEZÉSE,A SZÜLŐK FELELŐSÉGE!!!
    N É G Y É V E S VOLT!
    (a médiákban egy-két kutyaeledel reklám hellyett a bányatavak veszélyeire kéne felhivni a figyelmet-igaz abból nincs bevétel)

Itt lehet hozzászólni !