Egy nap, amely kizárólag a hölgyekről szól

Csepel.hu

lathatalan_szepsegest_csepel_a5-1

Egy nap a környékbeli nőknek, a szépség, egészség és stílus jegyeiben – ezzel mottóval várnak minden kedves hölgy érdeklődőt április 4-én a Csepeli Királyerdei Művelődési Házban tartandó Szépség-, Stílus- és Egészségest nevű rendezvényre.

A Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete által szervezett, divatbemutatókkal tarkított programsorozat résztvevőit egészség-, szépség- és stílustanácsadás várja, amelynek keretében az ide látogatók megismerkedhetnek többek között a Professional Beauty Szépségszalon, a Coolfit Csepel, valamint a Sóterapium sóbarlang szolgáltatásaival, ezen kívül kostolókon is részt vehetnek. Az esemény műsorvezetője Daróczi Balázs, a fellépő Kozma Orsi lesz.

A délután 16.00 órai kezdés alkalmával köszöntőitallal, és meglepetésajándékkal várják a hölgyeket, majd a megnyitóbeszéd után Siklós Katalin Life Coach tart előadást, amelynek témája a női lélek. Este 6 órától pedig Borbély Lénárd, a kerület polgármestere tart beszédet, majd fél 7-től Kozma Orsi lép a színpadra. Délután 4 órától, este 8-ig gyermekprogramok színesítik a rendezvényt. A programot 19.15-kor tombolasorsolás zárja.

A rendezvény partnerei az Oriflame és az Eisberg

A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják!

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !