Szerdától olcsóbban tankolunk, legalábbis dízelt

Autónavigátor, Mr.  Gabee, Csepel.info

Emelkedett a benzin ára

Míg múlthéten a benzin és a gázolaj ára is érezhetően csökkent, most szerdán csak a gázolaj kap egy jelzésértékű árcsökkenést

Előző héten összesen 8 forinttal lett olcsóbb a benzin, 11-gyel a gázolaj, ugyanakkor literenkénti átlagár szerint utóbbi még mindig 11 forinttal drágább a 95-ösnél.

Szerdán tovább csökken a dízel felára, akkor ugyanis a Holtankoljak.hu információi szerint további 2 forinttal csökken a gázolaj literenkénti ára, míg a benziné nem változik.

Marad tehát a 95-ös literenkénti 355 forintos átlagára, a gázolajé azonban 364 forintra mérséklődik a hét derekán. Nem csak a szerdai változás mértékénél, a két üzemanyagfajta közötti árkülönbségnél is jelentősebb, akár literenkénti 50 forintot eltérő árkülönbségekre számíthatunk ugyanakkor az egyes töltőállomások között. Autópályák mentén például kevéssé éri meg tankolni.

Egy hozzászólás “Szerdától olcsóbban tankolunk, legalábbis dízelt” bejegyzésre

  1. királyerdei szerint:

    Mir is határoz meg még Brüsszel?

    “Varga Mihály az uniós pénzügyminiszterek tanácskozása után Brüsszelben bejelentette, hogy Magyarország kitart amellett, hogy az internetáfa alacsonyabb legyen. Más országok is támogatják az elképzelést”

Itt lehet hozzászólni !