Két éve készült Draskovics robbantásos felvétele?

Hír TV

Feltűnő a hasonlóság a rendészeti miniszter által bemutatott robbantás és egy két évvel ezelőtti robbantás helyszíne között. Draskovics Tibor pénteken egy újabb videofelvétellel igyekezett igazolni, hogy Magyarországon valóban megjelent a politikai terrorizmus.

A miniszter elmondása szerint a képsoron a magát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevező csoport által elkövetett robbantás látható. Draskovics Tibor úgy fogalmazott, a bombát valódi magyar terroristák robbantották fel, és a felvételt is ők készítették. A sajtónak is átadott felvételen csak a Nemzeti Nyomozó Iroda neve és logója látható, a felvétel készítésének időpontja nem, noha más rendőrségi videókon a dátumot általában feltüntetik.

A Hír TV beszámolóját itt nézheti meg!

A robbantás helyszínéről Draskovics Tibor nem árult el semmit, de a bemutatott felvétel környezete kísértetiesen hasonlít annak a robbantásnak a helyszínéhez, amelyet két éve követett el öt fiatalember Bonyhád határában.

2007 augusztusában egy krátert találtak a Tolna megyei kisváros közelében. A földbe vájt lyukról először azt hitték, hogy nem emberi kéz műve, ufókutatók és tudósok is vizsgálták a krátert, mígnem kiderült, hogy valakik házi készítésű bombát robbantottak fel. A rendőrség öt gyanúsítottat vett őrizetbe, akiket tavaly robbanószerrel való visszaélés vádjával állítottak bíróság elé. A fiatalembereket terrorcselekmény előkészületével nem vádolták meg.

Felháborítónak tartja az NNI

A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja annak sugalmazását, hogy a közzé adott felvételen más bűnügyben lefoglalt képanyag látható. A nyomozó hatóság szóvivője nem állt kameránk elé, csak írásban volt hajlandó kérdéseink egy részére válaszolni. Az elektronikus levélben Csécsi Soma tényként közli, hogy a felvételt az általa terrorszervezetként említett Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg egyik tagjának számítógépén találta egy szakértő. E tény alapján a százados nyilvánvaló kapcsolatot lát a Magyarok Nyilai és a robbantás végrehajtói között. Csécsi Soma tudatta azt is, hogy a bonyhádi bűncselekmény nyomozása során a robbantásról készített felvételeket nem találták meg, így azok a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába se kerülhettek. Arra a szóvivőtől írásban sem kaptunk választ, hogy a felvételt mikor, hol és ki készítette.

Forrás: Hír TV

20 hozzászólás “Két éve készült Draskovics robbantásos felvétele?” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Az jó ha bevannak sz@rva!
    Hajrá magyarok nyulai!
    Hajrá JOBBIK!
    Hajrá Magyar Gárda!

  2. miska72 szerint:

    Már megint a hatóságok próbálkoznak HAMIS adatokkal?
    EJNYE EJNYE ELVTÁRSAK!
    Hisz ti magatok vagytok a TERRORISTÁK!

  3. miska72 szerint:

    Tibibácsi az a baj, hogy már nem lehet bűntetlenül LOPLI, CSALNI, HAZUDNI? EJNYE EJNYE?

  4. Csepel-sziget szerint:

    Milyen érdekes, hogy a szalonjobbosok hogy rákaptak a Kuruc.info értesüléseire. Csúnya dolog más tollával ékeskedni, nagyon csúnya.

  5. hollósi szerint:

    Ha nem igaz a hír, akkor előbb-utóbb a miniszter úr is kiáll a nyilvánosság elé, hogy cáfolja.
    Jó dolog, hogy Csécsi Soma egy hírlevélben cáfol, de meggyőzésnek elég karcsú.

  6. Vátesz szerint:

    Valóban megjelent Magyarországon a politikai terrorizmus, mégpedig 2006-ban, amikor Gergényi szétverette a Harmadik Magyar Köztársaság erkölcsi alapjait! Valamint kilövette 14 ember szemét. A szemét! Gyakorolhatta a szemétséget és a részrehajlást Csepelen is, itt volt rendőrkapitány. Csak akkor alacsonyabb szinten gyakorolta a szocionista barátságot. Kapafogú Draskovics remélem egyszer a cellatársa lesz, s akkor majd elmélkedhetnek a régi szép időkről, amikor Draskovics még az IM-ben nyilatkozott, hogy vágya, hogy egyszer részt vehessen a pártkongresszuson. Majd az utolsó MSZP-s kongresszuson, együtt énekelhetik, “ez a harc lesz a végső”. Tartsátok elvtársak a jó irányt, amit az SZDSZ már mutat, mint egy Stuka, zuhanás a 0% felé!

  7. balszélső szerint:

    A hazug ember- sánta kutya történet villan be a cikk olvasása közben

  8. miska72 szerint:

    A kép címe: Emberek, már megint ekkorát hazudtam!

  9. ifjútitán szerint:

    A cikkben szereplő “tények” és a közölt sajtótájékoztatók, nevetségessé teszik a rendőrséget, a magyar jogrendszert, és komolytalanná válik az országunk!

    Gyakorlatilag, ha van a számítógépemen egy videó a megdöbbentő szeptember 11-i WTC terrortámadásról, akkor feltételezhető, hogy közöm van hozzá??? Egy kicsit abszurd a helyzet.

    Ezek után után mire kell egy magyar állampolgárnak felkészülnie?

  10. miska72 szerint:

    Ezek BOHÓCOK nem rrendőrök!
    SÜN! SÜN!

  11. lolka szerint:

    Már kiderült nem bizonyiték csak ilusztráció a robbantás…

  12. miska72 szerint:

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  13. Laja szerint:

    Na hát itt tartunk, hogy a történtek után a Draskovics nem akar lemondatni, a főnöke, Bajnai pedig nem távolítja el, mert szerinte nem történt semmi. Gratulálok. Ilyen mély pont után vajon mi jöhet még???

  14. Vátesz szerint:

    Mi fog itt még kiderülni? A Zuschlag-féle kiskunhalasi bandával kapcsolatban álló Halász Ákos készítette a felvételt. Bizonyára nem neki jutott eszébe közzétenni a robbantásról készített felvételt, mint “bizonyítékot” a létező politikai terrorizmusról. Ott vannak az NNI-ben még azok az elvtársak, akik a létező szocializmusban a szovjet KGB akadémián tanulták a bizonyítékok kreálásának módját, hasonlóan Laborcz elvtárshoz.

  15. miska72 szerint:

    Ez is a SZERVEZETT BŰNSZERVEZETET BIZONYÍTJA!

  16. Nagyapó szerint:

    A kép a Csepeli Horgászegyesületben készült, de hogy Deméék helyett miért rendőrök ülnek a háttérben? Ez a jövő.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. miska72 szerint:

    Hahaha! ha ha ha! Hahaha ha ha ha! 🙂

    Már megint ekkorát hazudtam! Ezeknek mindent lehet BŰNTELLENÜL?

    “Baloldali szál a robbantásos botrányban?
    Mno.hu

    Baloldali szál is megtalálható annak a két évvel ezelőtti robbantásról készült felvételnek a hátterében, amelyet a minap Draskovics Tibor rendészeti miniszter a Magyarok Nyilai „terrorszervezet” elleni „bizonyítékként” tárt a nyilvánosság elé: a felvétel készítője ugyanis az a Halász Ákos, aki – a Magyar Nemzet értesülései szerint – a kiskunhalasi fiatal baloldali politikusokkal állt kapcsolatban még a Zuschlag-érában. Halász nem válaszolt arra, hogy pontosan milyen kapcsolat fűzi vagy fűzte az ifjúszocialistákhoz.

    A robbantás egyik szervezője és kivitelezője viszont – most először névvel is vállalva – a lapnak kijelentette: a Draskovics által bemutatott felvételen a társai által 2007-ben véghezvitt robbantás látható.

    Mindezek ellenére töretlen Bajnai Gordon bizalma Draskovics Tiborban, a miniszterelnökben fel sem merült, hogy meneszteni kellene az önmagát és a Nemzeti Nyomozó Irodát is lejárató minisztert posztjáról. Draskovics a múlt hét végén, félrevezetve a közvéleményt, nem valós bizonyítékok alapján riogatta terrorfenyegetettséggel a lakosságot. A politikus egy televízióműsorban arról beszélt, hogy nem igazán érdekli már a felvétel, a kérdésre pedig, hogy azon egyébként mi látható, így válaszolt: „honnan tudhatnám?” – olvasható a Magyar Nemzet keddi számában, amelyből további részleteket is megtudhat az ügyről.”

    Forrás: Mno.hu

  18. miska72 szerint:

    Könyörgöm …………….. fel!

  19. Török Magdolna szerint:

    Csalnak,lopnak,hazudnak

  20. miska72 szerint:

    Reggel, éjjel, meg este!
    De mi csinálnak Délben?
    Akkor is lopnak, csak még azt nem ismerték be!

Itt lehet hozzászólni !