A 444 és a HVG olvasói is fellázadtak a Soros-hanta ellen

Csepel.info

szabo_sz_nagypentek02

Ez a Soros-féle szervezet által mutogatott “szörnyű rendőrségi megsebesítés” sokkal inkább egy drótkerítés által okozott horzsolásra emlékeztet

Még a legelvakultabb liberális olvasók is kamunak tartják az Orvosok Határok Nélkül nevű szervezet kormányellenes vádaskodásait – derül ki a 444 és a HVG fórumán.

A HVG és a Soros György által pénzelt 444 a szintén Soros György által pénzelt Orvosok Határok Nélkül szervezet vádjaival próbálták támadni a kormányt, azt állítva, hogy a magyar határon különböző trükkös módszerekkel bántalmazzák, kínozzák a szegény illegális határátlépőket. A liberális lapok azonban aligha számítottak arra, hogy a saját olvasóiknak is van már annyi tapasztalatuk, hogy nem hiszik már el ezeket az állításokat.

top444

A gif-animációhoz kattintson a képre!

A 444 oldalán a legtöbb tetszést egy gif-animáció kapta, ami azt mutatja, hogyan verik át a médiát az illegális határátlépők, amikor áldozatként próbálják magukat bemutatni. A HVG oldalán az a hozzászólás kapta a legtöbb tetszést, amely szerint a “menekültek” leginkább egymástól szereznek sérüléseket, a kutyaharapások pedig a szerb oldalon található tanyákat őrző kutyáktól eredhetnek. A migránsok ugyanis nem csak az országhatárokat, de a magántulajdont és törvényeket sem tisztelik, így aligha lehet meglepő, ha egy-egy házőrző eb időnként ellátja a bajukat.

Ismert magyarországi jelenet, amit a liberális sajtó menekültellenes rendőri beavatkozásként adott el

Az ma már bizonyított tény, hogy az illegális bevándorlás oka a német és a nyugat-európai segélyek és menekült-ellátás viszonylag magas színvonala miatt van. A bevándorlók törpe kisebbsége tekinthető valóban menekültnek. Az illegális határátlépők többsége ráadásul nem hajlandó igazolni magát, hamis adatokkal próbálja átverni a hatóságokat vagy próbál több helyről több néven segélyt szerezni. Azok a német kísérletek, hogy az illegális migránsokat munkára késztessék, még nem vezettek eredményre. Így azok a remények is lassan elpárolognak, hogy a migránsokból egyszer majd jó munkaerő válhat. Így már csak egy megoldás lenne, a kitoloncolás. Ennek elgáncsolásában azonban ugyanaz a Soros György-féle álcivil hálózat jár élen, ami az illegális migránsok Németországba csalogatását is végzi.

Csepel.info

2 hozzászólás “A 444 és a HVG olvasói is fellázadtak a Soros-hanta ellen” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    ” OO “

  2. jocosaurus szerint:

    Soros Györgynek valószínűleg már nincs sok hátra, már most el kellene kezdeni találni helyette egy újabb mumust.

Itt lehet hozzászólni !