Videó: ezt akarja elérni Juhász Péter és Szabó Szabolcs

Verekedést provokálnak, aztán áldozatként mutatják be magukat

Csepel.info, 888

14566413_1203172083080338_9003499953436652526_o-1

A liberálisok szerint az a demokrácia, ahol rajtuk kívül másnak nincs joga ünnepelni, véleményt nyilvánítani vagy megszólalni: aki nem liberális, az nekik nem ember

A nemzeti ünnep besározása érdekében ismét provokációt tervez az Együtt. Juhász Péter és Szabó Szabolcs is azért hívja a híveiket, hogy verekedést provokáljanak a március 15-én ünnepelni vágyó emberekkel. A liberálisok nem fogadják el, hogy rajtuk kívül másoknak is joguk van a szólás- a vélemény- valamint a gyülekezési szabadsághoz. Ennek érdekében Soros György szervezeteinek receptjét váltják be Magyarországon. Videót is tudunk mutatni, hogyan folyik ez az Egyesült Államokban és nálunk.

Szombaton, március 4-én tartották a “March 4 Trump” elnevezésű rendezvényt, aminek keretében az USA számos városában vonultak fel Trump mellett. Persze volt, ahol megjelentek az agresszív “liberális demokraták”, akik nem tűrik az övéktől eltérő véleményeket. A legkomolyabb összetűzés a békés felvonulók és a provokátorok között Kaliforniában volt, Berkeley városában. A hely ismerős lehet olvasóinknak, ahogyan a 888.hu is beszámolt róla, itt gyújtogattak azért, mert Milo Yiannopoulos előadást akart tartani.

Liberalizmus az USA-ban: aki nem liberális, annak ne legyenek emberi jogai
A magyarországi liberálisok hasonlóan gondolkoznak és cselekszenek: a legfontosabb, hogy balhé legyen és többen megsérüljenek
A tolerancia bajnokai most sem voltak kimondottan toleránsak.

Az RT beszámolója szerint először üvöltözni kezdett egymással a két tábor, az Trump ellen tüntetők a szokásos rasszistázásba és fasiztázásba kezdtek bele, míg a Trump mellettiek a mexikói falat éltették.

Aztán kitört a balhé, több tucatnyian estek egymásnak, ütötték-rúgták egymást. A Trump-ellenesek füstbombákat is használtak, sőt, mindkét tábor könnygázzal fújta egymást. Összességében tíz embert tartóztattak le, heten könnyebben megsérültek.

Csepel.info, 888

3 hozzászólás “Videó: ezt akarja elérni Juhász Péter és Szabó Szabolcs” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Ez nem járható út. Az Orbán-féle választási rendszerben csak az jut kormányra, aki tudja mit akar és össze tud fogni. Na most ha mindenki mást akar, és nem tud összefogni, abból csak bukta van. A balhé sem szimpatikus az emberek 85%-ának. Szabó Szabolcs pedig sajnos csak balhézni tud. Nem emlékszem olyan csepeli fejlesztésre, amit támogatott volna, pedig a csepeli Fidesz pont azért tudott nyerni 2014-ben, mert sok fejlesztés volt, a csepeli ellenzék meg pont azért bukott 2014 őszén, mert mindent támadott.

    Na ez így a Fidesznek kedvez, és Juhász meg Szabó akár akarja akár nem, a Fidesz győzelmények ágyaz meg.

  2. nyugger szerint:

    Igazad van balos.Az a helyzet,hogy aggasztó,ami a baloldalon történik.Miért nem együtt tartanak rendezvényt a többiekkel,ahogy együtt a nevük?Miért nem összefogás van,miért nem találkozott Szabó Botkával?Miért a DK-t cseszegeti Botkla,és miaz,hogy a kis liberális pártok őt nem érdeklik.Itt mindenki Orbánt szolgálja,aki nem az összefogáson dolgozik,ezt tudomásul kell venni.Ez igaz Szabó Szabolcsra és Juhász Péterre is:most ők is Orbán győzelmét segítik.Gyurcsány is megéri a pénzt,ő kezdte Botkát inzultálni.Szóval elkerserítő ami van,és ezt meg nem lehet Orbánra kenni.

  3. ZsiványZoli szerint:

    Teljesen mindegy hogy a jelenlegi parlamenti pártok közül ki vezetné az országot,mindegyik ugyanolyan magasról szarja le a melóst.Fel kéne már ébredni ebből a demokráciának nevezett neuraszténiás téveszméből,nem értem miért nem veszi észre szinte senki hogy nincs sem baloldal,sem jobboldal,csak egy rakás színész akik jól jövedelmező állásukért cserébe eljátsszák a politikus szerepét. Mindeközben a 27 év alatt egyik kormány sem tett olyan lépést amely kézzelfogható pozitív változást hozott volna az országot eltartó dolgozó emberek életében.Amit eddig műveltek az csak maszatolás a statisztikával és a szar egymásra kenése.Tőlem hangzik talán a legfurcsábban,de szerintem ezeknél még a Munkáspárt is különb lenne.(nem kampányolok nekik,csupán ez a véleményem) Pedig aztán egyáltalán nem vagyok “balos”.Mondjuk fidesznyik vagy rabbik-os,akarom mondani,jobbikos sem.

Itt lehet hozzászólni !