Futsal: sikerrel indítottuk a rájátszást

Csepel.infó, Mr. Gabee

foci

A Pizza King Csep- Gól FC lejátszotta első bajnoki találkozóját az NB II Nyugati csoportjának rájátszásában, ahol a 5STARS SE vendégei voltak Szabó Zoltán tanítványai. A gólgazdag összecsapáson csapatunk 6:5 arányú sikert aratott.

A mérkőzésnek otthont adó Törökbálinti Arénában március 3-án 21 órakor indult útjára a labda és már a 2. percben ott táncolt Székely Csaba kapus hálójában Kajdy Zekő találatának köszönhetően (1:0) A mieink a Székely – Rácz, Révész, Viza, Nagy T. összeállításban kezdték a találkozót, a kispadról beszállva pedig Vági, Gémes, András, valamint Szabó N. segítette a csepeli csapatot.

Szerencsére sokat nem kellett várni az egyenlítésre ami Rácz Botond nevéhez fűződik (1:1), sőt a 12 percben Révész a vezetést is megszerezte csapatunknak (1:2). A félidő lefújása előtt Horváth Tamás egalizálta az előnyünket, így 2:2-e mérkőzésállánál vonultak pihenőre a csapatok.

A második játékrészt Nagy Tibor gólja nyitotta (2:3), amivel elkezdte a felváltva szerzett találatok sorát, ettől kezdve ugyanis hol a Pizza King Csep- Gól, hol pedig a 5STARS egylete váltotta gólra helyzeteit. Előbb Horváth a hazaiaktól volt eredményes (3:3), majd Nagy Tibor részünkről (3:4), aztán Garamszegi ismét a vendéglátóktól (4:4), rá következőleg pedig Viza Krisztián ismét csapatunkból szerzett gólt (4:5).

Ezt még a 38. percben Garamszeginek ismét sikerült kiegyenlítenie, ám a hátralévő 2 percben megmutatkozott a csepeli csapat tartása és Révész György az utolsó percben megszerezte saját maga második, csapata hatodik találatát, amivel biztosította első győzelmünket a rájátszásban.

A győzelemnek azért is van különös jelentősége, mert, mint Szabó Zoltán edzőnk korábban elmondta: itt már nincsenek könnyű meccsek, s amint láthatjuk ez sem volt az. A következő találkozónkra a Soroksári Sportcsarnokban kerül sor március 13-án 20:40-kor, amikor is a BME FC-t fogadjuk a rájátszás 2. fordulójában.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !