A Baltazár Színház a Sétáló utcai Könyvtárban

FSZEK, MR.Gabee, Csepel.info

A Baltazár Színház koncertje a Sétáló utcai Könyvtárban 2017. március 30-án 15 órától. A koncert a Baltazár Színház előadásainak dalaiból, prózáiból, valamint Darvas Ferenc és Müller Péter Sziámi saját szerzeményeiből áll.

Szereplők: Kecskés Karina, Müller Péter Sziámi, Darvas Ferenc, Darvas Kristóf, Erdős Balázs, Fehér Dániel, Medetz Attila, Rafael Erzsébet, Vörös Ferenc.
A társulat rövid bemutatása:
„A Baltazár Színház Magyarországon az egyedüli hivatásos színtársulat, amely értelmi sérült színészekből áll. A társulat működésével olyan kultúrát kíván megteremteni Magyarországon, amely társadalmi integráció lehetőségét nyújtja sérült embereknek. Célja, hogy tevékenysége nyomán a sérült emberek társadalmi megítélése megváltozzon. Minél szélesebb nézőréteget kíván megszólítani. A színház óriási szerepet játszik a fogyatékosok „másságának” elfogadtatásában, út az értelmi sérült emberek számára az össztársadalomba való integrálódáshoz. Az emberekre az érzelmeken – a művészeten – keresztül lehet leginkább hatni. A hatás eléréséhez az előadások magas színvonala a biztosíték….”

Forrás: www.baltazarszinhaz.hu

Itt lehet hozzászólni !