Echo TV – Borbély Lénárd a Szorító című műsor vendége volt

Csepel.hu

szorito2

Csepel polgármestere beszélt az olimpiai pályázat visszavonásáról és az ezzel kapcsolatos fejlesztési lehetőségek szertefoszlásáról. Szóba került az Alstom-bizottság és az OLAF-jelentés is. Ki vállalja a felelősséget a metróbalhéért?

Kérdezők: Baka Zoltán, az mfor.hu újságírója és Kovács András, az origo.hu munkatársa. Műsorvezető: Csúri Ákos

A beszélgetést megtekinthetik IDE kattintva.

Csepel.hu

12 hozzászólás “Echo TV – Borbély Lénárd a Szorító című műsor vendége volt” bejegyzésre

  1. barvagarbalarka szerint:

    Csepel semmit nem vesztett azokkal a fejlesztésekkel. Ha a HÉV-et föld alá vitték volna egy szakasztól kezdve, és bemegy a Kálvin térig, akkor lehetne mondani, hogy volt veszteség.
    Galvani híd? Miközben a csepeliek az albertfalvai hídról álmodoznak évtizedek óta? Sportlétesítmények Észak-Csepelen, ahol senki fia-borja nem él? Ahelyett, hogy felújítanák legalább a meglévő béke téri Stadiont? Utóbbi rohad el. Megjegyzem, a béke téri stadion Csepelen belül a létező legjobb helyen van. De hagyják elrohadni. Inkább azon dolgoznak, hogy újakat csináljanak a puszta közepére. Tipikus kommunista pazarlás.

  2. barvagarbalarka szerint:

    Megjegyzem, egy ekkora méretű, ekkora gazdasági súllyal bíró város fejlesztését nem pár hétig tartó sporteseményekhez kellene kötni. Ellentmondásokkal teli ez az érvelés: ugyanis, ha valóban szükséges fejlesztések, akkor önmaguk értéke miatt el kellene készülniük, ha pedig csak az olimpia miatt készülnek el, akkor nem fontosak valójában.

  3. Nagyapó szerint:

    Csepel vesztett az olimpiai pályázat megfúrásával. Mivel az előrehozott építkezések nem valósulnak meg, a távoli jövőbe csúsznak.
    De kell Csepelnek fejlesztés? Kell híd? Nem. Ez abból látszik, hogy még abban sincs többségi vélemény (egyetértés pláne), hogy hol legyen híd. Igaz is, kell egyáltalán híd? Nem kell, mert kinek, miért? Csepel lakossága észre sem vette, hogy két komp megszűnt. Ha nem kell komp sem, minek híd?
    Budapest távlati tervében a Hungária gyűrűn kívül építhető toronyház, főleg Csepel é.-i részén. Milyen érdekes – hungarikum – lesz a felhőkarcolók tövében egy régi NDK-s HÉV. A több megálló miatt döcög vagy 30-cal. Olyan lesz, mint a kötélvillamos San Francisco-ban.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. kispajtás szerint:

    Nagyapó:
    Úgy beszél, mintha a szocik lennének hatalmon, ők kormányoznának, döntenének.
    A Fidesznek az lenne a dolga, hogy megvalósítson, megvan hozzá a felhatalmazása, ezzel szemben az ellenzékre való mutogatással a menekülő utakat keresi, miközben ezerrel dübörög a korrupció.

  5. robi szerint:

    Csokisgatyásék betojtak a népszavazástól,a lefizetett slepp zokog ezerrel.

    Agyő, csepeli gyors-villamos, most már nem kell bajlódni tovább a homályos tervekről való hazudozással.

  6. Tóth kati szerint:

    Robika,befér a kis agyacskádba?Nem népszavazás kiírására gyűjtötték az aláírásokat a percemberkék.

  7. Nagyapó szerint:

    kispajtás nincs semmi gond, a Fidesz-KDNP kormányoz továbbra is, csak legfeljebb nem híd lesz Csepelen, hanem vasútfelújítás Kassa felé. Az ország gyarapszik, Csepel marad és boldog lesz megmaradt gyorsvasútjával.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. robi szerint:

    Tóth kati!
    Örülj annak, hogy nincs igényed a véleményed hangoztatására.
    Nyilván, mert önálló véleményed sincs.

    További kellemes bólogatást.

  9. robi szerint:

    Nagyapó!
    Hol van az előírva, hogy Csepelt csak az olimpiára hivatkozással lehetne fejleszteni?

    Ha Csepel marad ott, ahol van, akkor az azt jelenti, hogy más településekkel szemben gyengébb az érdekérvényesítő képessége.

  10. kispajtás szerint:

    Nagyapó:
    Kaptunk szurkolói arénát is, ott rohad a semmire.
    Legalább addig, amíg nem épül meg a zsinagóga, felajánlhatta volna a kerület a hitközségnek, húztak volna rá egy ponyvát is, hogy legyen hova járni davenolni 😛

  11. barvagarbalarka szerint:

    Tóth kati:

    Dehogynem, népszavazás kiírásáról. Csak ugye népszavazást nem lehet úgy kiírni, hogy nincs kérdés. Sőt, előszeretettel kötekednek a kérdés értelmét illetően is. Tehát kell lennie kérdésnek, és csak úgy lehet aláírni a népszavazási kezdeményezést, hogy ott a kérdés. De ott van az is, hogy az népszavazási kezdeményezés, íme egy aláírásgyűjtő ív:
    https://nolimpia.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2017/01/alairasgyujto_iv_mod3-01.png

    Szóval ez rémgyenge próbálkozás arra, hogy felmentést találjon a vezérnek, miért nem ment bele a népszavazásba.

  12. barvagarbalarka szerint:

    Nagyapó: Roppant hibás kiindulópont, hogy egy olyan város fejlődését olimpiához kötik, amely a hazai GDP 40%-át adja. Hogy a pékbe lehet olimpiához kötni olyan fejlesztéseket, melyek szükségesek? Ez valami vicc? Prága hogy fejlődik akkor, vagy Pozsony, Bécs?

Itt lehet hozzászólni !