Exkluzív – Édesanyja nem bírja a tévében nézni Jimmyt

BORS, Csepel.info, Mr.Gabee

Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy édesanyja könnyekig hatódva emlékezett családjával öt gyermeke közül a leghíresebbre.

Zámbó Györgynét, vagyis Anna nénit telt ház fogadta szombat este a Csepeli Munkásotthonban tartott emlékkoncerten, és a korábban súlyos szívpanaszokkal küzdő asszony személyesen, immáron egészségesen köszöntötte az egybegyűlteket. Elárulta: televízióban már nem tudja nézni néhai szeretett fiát.

Jimmy fia, Sebastian és Anna asszony is a gyász színét viselte /Fotó: Weber Zsolt

Zámbó Krisztián a színpadon, dallal állított emléket az édesapjának /Fotó: Weber Zsolt

 “Köszönök önöknek mindent, az elmúlt 16 évet, mert tudom, hogy sokan itt voltak akkor is és azóta is itt vannak velünk. A Jóisten adjon erőt mindenkinek, és szeressük egymást, mert az Isten is szeret bennünket” – intézte szavait a közönséghez a láthatóan jó erőben lévő Anna néni, akinek mostanában nincsenek szívpanaszai, és Jimmy húga, Marietta szerint ő a család középpontja. Az évek óta pacemakerrel élő Anna néni az első sorban ülte végig a szombat esti emlékkoncertet.
A 91 éves Annan néni örömmel vállalta a fotót a fiatal énekessel, Peter Srámekkel /Fotó: Weber Zsolt
  “Ha másoktól hallom a da­lait, nagyon boldog vagyok. Azonban a napokban volt egy egyórás emlékműsor a tévében, és ahogy néztem, megelevenedett előttem. Olyan volt, mintha nem a tévében láttam volna, hanem a valóságban. Éreztem a mozdulatait, még a homlokán legördülő izzadságcseppet is. Abban a pillanatban már kapcsoltam is ki a tévét, mert az nekem már sok volt. Mindig elkapcsolom – mondta a szünetben az asszony.
Bangó Margit is részt vett a koncerten, Jimmy húga, Ma­rietta fogadta őt a színpad mögött /Fotó: Weber Zsolt

 “A tévében látni nekem nagyon nehéz, egyre nehezebb, és egyre jobban hiányzik az öt gyermekem egyike. Én is úgy vagyok vele, hogy még él négy, de az egy az hiányzik, örökké és mindörökké” – árulta el a koncert szünetében Anna néni. A pótolhatatlan veszteség ellenére az asszony próbálja derűsen látni a világot.

“Ennyi szerető ember között csak jól lehet lenni. Van egy ilyen sláger, hogy „mert a szívem gyászban van”. No de ezt most hagyjuk, vigadunk az élőkkel, vigadok most én is” – mondta Anna néni, aki örül, hogy ennyien megidézik fia emlékét. A gálaesten több mint 40 művész lépett a színpadra és adott több­órás műsort – tisztelegve a Király emléke előtt. Énekelt többek között a Kossuth-díjas Bangó Margit, Peter Srámek és Jimmy legidősebb fia, Krisztián is.

2 hozzászólás “Exkluzív – Édesanyja nem bírja a tévében nézni Jimmyt” bejegyzésre

  1. ZsiványZoli szerint:

    Ezzel nincs egyedül.Sokan nem bírjuk nézni-hallgatni.Hál’Istennek van távirányító.

  2. kerdezo szerint:

    ZsiványZoli :mrgreen:

Itt lehet hozzászólni !