Futsal: hoztuk a kötelezőt az AC Villám ellen

Csepel Futsal, Mr.Gabee

Újabb sikerével visszavette 5. helyét az NB II Nyugati csoportjának táblázatán a Pizza King Csep- Gól FC. Az AC Villám elleni érdi találkozón a hazaiak ugyan mindent megtettek, hogy zárt védekezésükkel a minimálisra redukálják játékosaink eredményességét,ám ennek ellenére hétszer mégis sikerült feltörnünk a hazai reteszt, ami magabiztos győzelmünket eredményezte.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják:

Futsal: hoztuk a kötelezőt az AC Villám ellen

A Pizza King Csep- Gól FC NB II Nyugati csoportjában szereplő csapata Érden a Treff Sportcsarnokban vendégeskedett hétfőn este ahol az AC Villám-Geobusz.hu együttesével vívott bajnoki mérkőzést. A csepeli egylet egy percig sem hagyott kétséget afelől, hogy mindhárom pontot szeretné begyűjteni, ami végül is sikeresen megvalósult.

A mieink a Székely Csaba – Rácz Botond, Viza Krisztián, Révész György, Nagy Tibor összeállításban léptek pályára, váltásban pedig Vági Roland, Bata Zoltán, Andrási István és Csendes Roland kapott lehetőséget Szabó Zoltán vezetőedzőtől. A gólok sorát Bata Zoltán nyitotta meg, aki a 8. percben tudta először sikeresen feltörni a meglehetősen zárt védekezést bemutató hazaiak védelmét. (0:1) Két perc elteltével ez Csendes Rolandnak is sikerült, ő szerezte a második csepeli találatot (0:2). A félidő befejezése előtt Bata Zoltán labdája is utat talált a hazaiak kapujába, így 3:0-s Pizza King Csep-Gól vezetéssel mentek rövid pihenőre a csapatok.

A második játékrész gyakorlatilag ott folytatódott, ahol az első abbamaradt: az AC Villám leginkább a védekezésre, míg együttesünk a sorozatos támadások minél sikeresebb végrehajtására helyezte a hangsúlyt. A következő gólra a 25. percig kellett várni ekkor András István lába sült el tökéletesen (0:4), majd a 27- ben Rácz Botond is megzörgette a hazaiak hálóját (0:5).

Ez felettébb ínyére volt a találkozóra szép számmal kilátogató csepeli drukkereknek, akik a jól ismert dallamokkal megállás nélkül buzdították a csepeli futsalosokat. Sajnos a 29. percben egy kontratámadás végén a szabálytalankodó Vági Roland kapusunkat kiállította a játékvezető, amit a hazaiak góllal toroltak meg (1:5), de ezzel ők be is zárták a gólzsákot, nem úgy csapatunk, akinél még Csendes Roland és Nagy Tibor is eredményes tudott lenni, kialakítva a 7:1-es Pizza King Csep- Gól sikert. Ez azt jelenti, hogy ismét az 5. helyről mehetünk neki a következő fordulónak, amikor is Törökbálinton lépünk pályára a 10. helyen álló hazaiak ellen, február 27-én hétfőn este.

Itt lehet hozzászólni !