Részleges beismerő vallomást tett a körúti robbantással gyanúsított férfi

Hirado.hu

Részleges beismerő vallomást tett a körúti robbantással gyanúsított férfi

A 21 éves P. László korábban következetesen tagadta, hogy ő lenne a robbantó, ezen a héten viszont maga kérte, hogy hallgassák ki.

A Híradó értesülése szerint elismerte, hogy ő szerepel a térfigyelő kemarák felvételein, és övé volt az a hátizsák, amelynek a maradványait megtalálták a helyszínen. Kihallgatása hétfőn folytatódik.

A 21 éves P. Lászlót azzal gyanúsítják, hogy szeptember végén egy házi készítésű bombát robbantott a Teréz körúton, súlyosan megsebesítve két rendőrt. A gyanúsítottat október 19-én fogták el Keszthelyen. Négy hónap hallgatás után ezen a héten tett részletes vallomást.

Forrás: Hirado.hu

3 hozzászólás “Részleges beismerő vallomást tett a körúti robbantással gyanúsított férfi” bejegyzésre

  1. ZsiványZoli szerint:

    Nekem valami sántít ebben a dologban.Olyan részletről is olvastam hogy a gyanúsított egy hajléktalantól vette a hátizsákot.Ez valahogy az “ürgebőrbe varrt dobozokra” emlékeztet (tanú c.film) az az érzésem hogy a rendőrség megint összerakott egy vádat úgy mint a körmendi gyilkosság esetében.Arról van video hogy ki rakta oda a hátizsákot? Mert ha nincs,megint közvetett bizonyítékok alapján vertek ki valakiből vallomást és a valódi tettes röhög a markába.

  2. Csak úgy ... szerint:

    … közlemény szerint a Budai Központi Kerületi Bíróság 2017. február 21-ig hosszabbította meg annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szeptember 24-én egy budapesti belvárosi járdaszakaszon robbantást követett el, amelynek következtében az ott járőrszolgálatot teljesítő két rendőr súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett …

    Közeleg a február 21. , valamit lépni kellett, vagy elengedni.

  3. ZsiványZoli szerint:

    Tettest kell produkálni,még ha csak egy arra járó személy is az.A “magyar” “rendőrségnek” mindegy ki az.Kimondottan ezért ellenzem a halálbüntetést.Gondoljunk csak bele,hány ártatlan embert akasztottak volna már fel.Hogyan könyvelnénk el? Járulékos veszteség?Egy ártatlan ember kötéllel a nyakában mit érezhet,miközben a zsernyákok villognak a kitüntetéseikkel?Vas megyében kilóra osztották nekik a plecsniket és előléptetést,mikor Tánczost ártatlanul lecsukták,na az is lógott volna ha ezeken múlik….

Itt lehet hozzászólni !