Az ellenzék az olimpia mellett állt, most ellene lobbiznak

Origo

az-ellenzek-az-olimpia-mellett-allt

Az ellenzéki pártok nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország pályázatát a 2024-es olimpiára – mondta Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

A Magyar Olimpiai Bizottság szerint az ellenzéki pártok meggyengítették Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország pályázatát. Ezek után a Fővárosi Önkormányzat jogosultsága, hogy Budapest fenntartja-e szándékát a hazai rendezésű olimpia megrendezésére. Borkai Zsolt elnök úgy fogalmazott: a MOB mint a pályázat egyik benyújtója, a szakmai oldalt képviseli ebben a témában.

Ketten a sok közül, akik ma nem vállalják a saját véleményüket

“Pontosan emlékszem arra a napra, amikor a Magyar Olimpiai Bizottság székházában valamennyi politikai párt vezetői konszenzusban voltak az olimpiarendezést illetően, mindannyian pártpolitikától függetlenül támogatták a budapesti pályázatot. Az ellenzéki pártok azonban sajnálatosan kivonultak az olimpiarendezés támogatása mögül, és elkezdték a magyar társadalmat is megosztani”

– emlékeztetett Borkai Zsolt, reagálva arra, hogy pénteken a Momentum Mozgalom 266 151 aláírást adott le az olimpiával kapcsolatos népszavazás érdekében.

Forrás: Origo

15 hozzászólás “Az ellenzék az olimpia mellett állt, most ellene lobbiznak” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    és az állampolgárok hol állnak? legyen lefolytatva a szavazás.

  2. mandaf szerint:

    Az ellenzéknek nevezett képződmények már megint sikerült alulmúlni magukat.
    Nagy mértékbe rontották az esélyeinket az olimpia megrendezésének jogáért.
    Ezzel viszont a 18-as választáson biztos bukás vár rájuk, mert az ország olimpia párti,
    ezt senki nem feledi, mint az öszödi beszédet sem.

  3. robi szerint:

    Az elején kellett volna megkérdezni az embereket,nem lenézni.

    Igaz, akkor nem lehetett volna az előkészítésére hivatkozással milliárdokat elosztogatni a haveroknak.

    A gyengébbek kedvéért: a Momentum nem a politikai ellenzék.
    Most még.

  4. kilgore trout szerint:

    Hogy milyen szemérmes ez a csepelinfó amikor ellenzékként nevezi meg azt is, aki az olimpia mellett szavazott. Máskor meg, amikor úgy kívánja az érdeke, akkor nevén nevezi. Ocsmány dolog ez az újságírás, mindig mondtam, még ilyen falusi szinten is, ahogyan itt megy.

  5. Csepel sziget überalles szerint:

    200 ezer pesti zsidó és proli most örömködhet a spangli meg a kézműves sör mellett a szeméttelepről berendezett düledező házakban berrndezett ún. Romkocsmákban. Oda valók a szemét közé, az összehugyozott keskeny sikátorokba a gettóban.

  6. robi szerint:

    Ne piálj többet, mert megárt, kedves Csepel.. nemproli.

  7. Billog szerint:

    Tök jó látni, hogy be vagytok szarva! Hajrá Momentum!

  8. Hazaáruló szerint:

    A sok egyenes gerincű turbómagyar itt röhögött kárörvendően, hogy úgy sem lesz meg a kellő számú aláírás. Most röhögjetek szerencsétlenek! Omladozik a rendszer és úgy fog összedőlni mint a szar!
    Legalább Ábel Attila sem fog többet hazudozni itt össze vissza, mint legutóbb amikor időhurokba került az az okos feje a csepeli aláírásgyűjtés kapcsán. Képviselő létére azt sem tudja, hogy néz ki a piac környéke. Szánalmas pöcsök vagytok az elmeroggyant szájnyalogató komcsi zsebnapóleotokkal együtt.

  9. Csepel sziget überalles szerint:

    És ki jönne a helyükre te húgyagyú, elmebeteg gyurcsótány cimborád vagy az újlipótvárosi zsidó jogászkölykök két füves cigi között elvezetnének telavivig?

  10. vicc szerint:

    mit vársz ettől a momentumtól te veréb billog?
    pár nyikhaj soros pénzén, és vmi RonWerber-pótlék profi útmutatása alapján meglovagolt egy ügyet…
    szted mit tudnának csinálni, ha holnap kormányra kerülnének? semmit, mert életükben nem dolgoztak.

    ja, és mielőtt jönnél, hogy ez csak sorosozás:

    a drága Orosz Anna CEU-s csicskákkal van közös ‘intézetben’
    a Hajnal Miki nevű baromarcú egy olyan atlantista szervezetben okoskodik, amelyikben soros pondrója, Alexander Soros az egyik prominens.
    Mécs gyerek? Apja-anyja MSZP-SZDSZ-es hazaáruló, Soros köpönyegéből ugrottak elő
    hát a Donáth leány? apja már nem jutott parlamentbe pár éve az MSZP-vel, hát jön ő 😀
    és itt van ez a Fekete-Győr András nevű majom – apja a betétbiztosítási alap vezetője. Oda nem kerül úgy az ember, hogy nem zabálja ki a szart Orbán picsájából 😀 De az nagyon hiteles, hogy ő majd megérti a szegények helyzetét. Igen, a bankárok és csemetéik mindig erről voltak híresek 😀

    Momentum vazzeg. És most megy a messiásvárás megint, mint anno Bajnaival 😀

    Jah az olimpiáról annyit, hogy tudod ki volt a polgármester, amikor eldöntöttük, hogy pályázunk? Demszkyapád. Gondolom sem erre nem emlékszel, sem arra, hogy Bajnai is tag a Budapesti Olimpiai Mozgalomban…

  11. jocosaurus szerint:

    Az ellenzék amellé állt (utólag), hogy kérdezzék meg az embereket. Hihetetlen, mennyi birka van, akik ezt képtelenek látni. Az egy dolog, hogy a Momentumnak mi a véleménye az olimpiáról, a népszavazáson az olimpia mellé is lehet ikszelni. Tulajdonképpen akkor most az árulás, hogy a fidesz, látva a közvéleménykutatási eredményeket, “ráébredt”, hogy az olimpiai lázálmuknak nincs kellő támogatottsága a választók körében, ezért megfutamodik a népszavazástól is?
    Akkor ez sosem volt nemzeti ügy. A nemzet nem egyenlő a pártokkal. A pártok mellé állhattak, az embereket meg, akik ezt az egészet jórészt finanszírozták volna, nem kérdezték. És nem is tervezik, hogy ezt megteszik. Elég a közvéleménykutatás. Most elég.

  12. jocosaurus szerint:

    Elég demagóg ezt az egészet pártpolitikával összemosni. A pártok körében valóban nagy volt mindig az egyetértés olimpia-ügyben (vajon miért? :)). De a pártok nem egyenlő a nemzettel. Még ha igaz is lenne, hogy egy adott szavazó mindig mindennel egyetért, amit az a párt tesz, amelyikre szavazott (már ez kurvára sántít ugye), akkor is ott lenne egy elég széles réteg, aki nem ment el szavazni, de meglehet, az olimpia rendezésről van véleménye.
    Meg kéne végre tanulni, hogy a nemzet nem néhány birkacsorda, akik mennek a “pártjuk” után (ugye mindenki magából indul ki ;)). Kicsit több alázatot, tiszteletet kellene azok iránt tanúsítani, akiknek köszönhetően ott ülhetnek a parlamentben, és kvázi gombnyomogatásért luxus életet élhetnek.

  13. jocosaurus szerint:

    mandaf: Az ellenzék nem az olimpiát fúrta meg, mint ahogy azt bevette a gondolkodásra képtelen “agyképződmény” az agyad helyén, hanem népszavazás mellé állt. Ha a népszavazás, tehát hogy megkérdezik az embereket a témáról, és az olimpia-ellenesség közé egyenlőségjelet teszünk, az tudod-e mit jelent? Hogy nincs meg a felhatalmazás. Akkor hogy a búbánatba rendezhetnénk olimpiát, ha ezt a többség nem akarja? Szerinted akarja? Akkor miért nem tartanak róla “megerősítő” népszavazást?

  14. Csepel sziget überalles szerint:

    Kedves “vicc” ezt az összefoglalót kellene eljuttatni minden postaládába…hála istennek ezek is eltűnnek majd a süllyesztőben mint az lmp együtt dk és a többi hazaáruló gittegylet.

  15. mandaf szerint:

    Tisztelt jocosaurus vedd ki a fejed a bolsevik seggből és a szövegértési képességedet vedd elő. Ami a nullával egyenlő. A NO-OLIMPIA a standon kiírva azt jelenti a számodra, hogy egyébként szeretnék olimpiát csak legyen róla népszavazás!
    jocosaurus te biztos, hogy nem csepeli vagy. Csepelen ilyen agyhalott lények nem élhetnek, törvényesen.

Itt lehet hozzászólni !