Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keressük

POLICE, Csepel.info, Mr. gabee,

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság 01210/145/2017. bűnügyi számon nyomozást indított közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi és egy nő 2017. január 1-jén 12 óra 10 perc körül egy Budapest XXI., Erdősor utcai buszmegállóban felszállt a Szigetszentmiklós és Csepel között közlekedő buszra, ahol a járművezető kérése ellenére nem mutatták be érvényes jegyüket illetve bérletüket. A sofőr jelezte a két utasnak, hogy nem indul el addig, amíg nem igazolják azt, hogy jogosultak az utazásra. A pár férfi tagja ezen felháborodott, odalépett a buszvezetőjéhez és megütötte, ezután mindketten leszálltak a járműről.

7 hozzászólás “Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keressük” bejegyzésre

  1. Right szerint:

    Miért nem lepödtem meg,talán etnikai viselkedésbeli külömbség miatt(ja ezt a politikai korrektség miatt nem szabadott volna leírni.) BOCS, pedig sajnos igaz.

  2. Some1 szerint:

    És “ezektől” nem kérik el SOHA a járműveken a jegyüket/bérletüket azok a kemény ellenőrök. Tök jó, mi? 🙂

  3. Letiltatni szerint:

    Hopphopp cigány

  4. Csepelsziget überalles szerint:

    gratulálok a sok gyáva faszkalapnak amelyik ott ücsörögve végignézte ahogy ez a büdös cigány ütlegeli a sofőrt. megérdemelnétek hogy legközelebb titeket köpködjenek össze.

  5. ZsiványZoli szerint:

    Az egész országban talán 30ezer olyan ember van aki ilyenkor cselekszik.A többi az BIRKA.Még katonakoromban a bajtársammal elkapunk a Blahánál 2 zsebest,addig rángatóztak hogy kaptak pár pofont,hát volt rá tanú és azok a gyökerek hamarabb kint voltak a fogdából mint mi.

  6. Some1 szerint:

    Azért nem segített senki a sofőrnek, mert ha csak csúnyán néztek volna erre a rejtett erőforrásra, akkor még ők jártak volna rosszabbul… Ez a szomorú tény van ma már… 🙁

  7. […] Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keressük […]

Itt lehet hozzászólni !