Szigetvári Viktort bűnösnek találta a bíróság

Másoknak ásott vermet…

Ripost, Csepel.info

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Szigetvári mellett jobbra álló, csepeli Takács Krisztiánt szintén elítélték már becsületsértésért (is), Szabó Szabolcs (balra) eddig még megúszta mások lebűnözőzését

Rágalmazás miatt első fokon elítélte a nyíregyházi járásbíróság Szigetvári Viktort, az Együtt volt elnökét. Ő az első pártelnök Magyarországon, akit bírósági ítélet bűnösnek nyilvánított.

A politikus jó politikus-szokás szerint másokat bűnözőzött. Ezt egy másik politikussal szemben megtehette volna. Több bírósági ítélet mondta ki ugyanis az elmúlt hónapokban, hogy az olyan politikusokat, mint amilyen Szigetvári Viktor is, homoszexuálisnak vagy bűnözőnek lehet nevezni. Csakhogy Szigetvári ezt most olyan magánszemélyekről mondta, akik nem politikusok és nem bűnözők. Így a sors csapdájából Szigetvári bűnözött.

Szigetvári Viktor,  Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon államtitkára és kabinetfőnöke, az Együtt volt pártelnöke rágalmazás miatt került bíróság elé, három magánszemély minden alap nélküli megrágalmazása miatt.

2014-ben jelentek meg a  hamis állítások egy kiadványban, amelynek az ex-pártelnök volt a felelős kiadója. Az elsőfokú bíróság bizonyítottnak látta a rágalmazás tényállását, ezért bűnösnek mondta ki a politikust, akit az elkövetett bűncselekmény miatt egy év próbára bocsátottak.

Forrás: Ripost, Csepel.info

2 hozzászólás “Szigetvári Viktort bűnösnek találta a bíróság” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    eltelt 27 év.. ugyanaz a rendszer.

  2. Nagyapó szerint:

    Igen. Vannak polgárok és vannak bűnözők! Apropó: megjelent az OLAF-jelentés magyarul!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !