A nagy összeesküvés

Vélemény – Ábel Attila

a-nagy-osszeeskuves

Hallom a Gyurcsánytól, hogy összeesküvést szőnek ellene. Mert a baloldalon néhányan szóba állnak egymással, és őt nem hívják.

Úgy tűnik, hogy akik csak árokásásról beszélnek több mint tíz éve, már csak árokásásban tudnak gondolkozni. A szokás hatalma. Ezért nyírnak mindenkit, aki szóba mer állni – netán egy sportág vagy város érdekben – a kormánnyal. A NER a fő ellenség. De ha valaki értelmesen mer véleményt alkotni, és nem azt szajkózza, hogy óriási a munkanélküliség, tönkre ment a gazdaság, négymillióan éheznek, netán épp úgy szeretne olimpiát mint másfél éve, annak is pusztulnia kell.

Apropó, olimpia. Gyurcsányék azzal próbálták megfúrni az olimpiaellenes aláírásgyűjtést, hogy internetes ál-aláírásgyűjtő oldalt hoztak létre. Állítólag “nyuggerkommandójuk” is van, akik az aláírásokat hamisítják. Na nem azért, mert ők olimpiát akarnak. Hanem azért, mert a MoMo az antiolimpiai mozgalommal akarja a kormányt mellett az összes többi ellenzéki pártot elzavarni. Utóbbi már zavarhatja Gyurcsányt. Mert, hogy világos legyen: valójában senkinek sem az olimpiával van a baja, hanem azzal, hogy nem ők vannak hatalmon.

És akkor idéznék:

“Párizs hidakat, nem pedig falakat épít – fogalmazott Bernard Cazeneuve. Franciaországban a pályázatot egyaránt a kormányzat és a politikai ellenzék, valamint a civil társadalom, a szakszervezetek és az üzleti világ is támogatja.”

Tetszik ezt érteni? A nagy forradalmár franciák, akik mindig minden ellen lázadnak, olimpiát akarnak. A civilek meg a szakszervezetek is! Mind tudják, hogy az olimpia rendezéséért rengeteg pénzt kapnak, a város infrastruktúrája fejlődik, több lesz a munkahely és jóval magasabbak lesznek a fizetések. Ők tudják, amit itt nem akarnak tudni. Mert itt csak a nagy összeesküvés számít, hogy a kormányt és a hatalomért küzdő versenytársakat lehetőleg egyszerre nyírják ki.

Ábel Attila

5 hozzászólás “A nagy összeesküvés” bejegyzésre

  1. Az ember színe fehér szerint:

    Hajrá olimpia! Hitlernek is sikerült!

  2. Letiltatni szerint:

    Azokra a “forradalmi” franciákra hivatkozni, akik a történelmi idejükben több millió keresztényt végeztek ki (vallásos vállalásukra alapozva)…
    Sajnos, a kiemelt, alpolgármesteri bérért, csak összeesküvéseket firtató, propagandára futja.
    Azt a rengeteg pénzt, amit havonta az adófizetőktől lop el, inkább hatástanulmányokba fektetné, a hétköznapi embert képviselné…

    Apropó, hogyan áll a metranstól kapott 500 milliós kenőpénz elsikkasztása, hűtlen kezelése?

  3. Balos szerint:

    Tegnap a Karácsony Gergely beszélt a Klub rádióban az összefogásról, szerintük előválasztás kell nyáron. Az előválasztás sokat vinné előre az ügyet. Gyurcsány is egyet értett abban, hogy lesznek közös jelöltek, de ő nem akart közös miniszterelnök jelöltet. Az Origo szerint most egy kivétellel mindent vinne a Fidesz, és megint kétharmad lenne.

    Ilyen helyzetben vagy teljes összefogás kell belső viták nélkül, vagy jobban megéri külön-külön indiulni. Akkor elválna a szar a májtól, kiderülne ki mennyit ér, és a Fidesz se szerezne kétharmadot. Plusz az MSZP-ből is kihullana a java, mert nem érdemlik meg az Országgyűlést. De a DK a legkevésbé, ők nem oda valók, hanem cirkuszba. A Nolimpiás gyerekek meg szarcsimbókok. Már most akkora pofákjuk van, mint az SZDSZ-nek a fénykorukban. Cinikusak és bunkók, jobb ha a politika közelébe sem érnek.

  4. kispajtás szerint:

    Nem sokat tett hozzá az életünkhöz ez a fércmű 😛

  5. Vazul néni szerint:

    Megfájdult a hasam a röhögéstől http://aristo.pestisracok.hu/arulas/

Itt lehet hozzászólni !