Elmaradt forradalom miatt zaklatják Németh Szilárd családját

Csepel.info

nemadoma_02

Este 9 óra után is akcióztak, hogy ne tudjon elaludni a család (fotó: Facebook)

Zavaros ideológiájú forradalmi szekta zaklatja Németh Szilárd országgyűlési képviselőt és családját. Eddig háromszor dekorálták ki a képviselő feleségével közös tulajdonú házát a Soros György álcivil szervezetei elleni kijelentései és a rezsicsökentés miatt. De lehet, hogy ez csak a kezdet. A képviselő otthona ugyanis éppen útba esik a csoport „mozgalmi találkozóinak” szigetszentmiklósi és tököli helyszíneihez – értesült a Csepel.info.

Jobbikos támogatással, devizahiteles adósságaik vissza nem fizetése, a törlesztések megtagadása érdekében és a bankok ellen jöttek létre – eredetileg. Most Soros György álcivil szervezeteit védik. Eddig is általuk bűnösnek kinevezett személyek otthona és családtagjai ellen hajtottak végre akciókat, de mostanában Németh Szilárd családját szemelték ki. Mozgalmi találkozóikat dobják fel azzal, hogy a képviselő csepeli házán tombolják ki magukat. A négy éve fenntartott rezsicsökkentéssel és a devizahitelesek kormányzati megsegítésével az lehet a bajuk, hogy az emberek kimásztak az adósságcsapdából, fizetni tudják a számláikat. Ezért a kezdeti támogatottságuk megszűnt. Elmaradt a “forradalmuk”, amitől azt várták, hogy eltörli adósságaikat. Emiatt lehetnek ilyen frusztráltak, és úgy hergelik magukat, ahogy azt egy vallási szekta is megirigyelheti. Ez teszi őket ilyen agresszívvá és veszélyessé.

nemadoma_03

“Ki teszi az únió zászlaját a házára, költi az únió pénzét, közben szidja őket!” – a forradalmároknak nem csak a zászlóismeretük hiányos (fotó: Facebook)

Nagyjából ez jellemzi a „Nem adom a házamat” csoportot, melynek a magát nyíltan forradalmárnak tartó Póka László a “kapitánya”. Stílusosan a Tenkes kapitánya nyitányára kezdik “mozgalmi találkozóikat”. Bár a “forradalmi gárda” használja a modern média eszközeit és a közösségi oldalakat, tanácskozásaik és akcióik egyes pillanatai annyira nevetségesek, hogy inkább kabaréba illenek. Az alapvető helyesírási szabályok betartásával aligha vádolhatók, de vádolták már őket terrorizmussal – sikertelenül. Legnagyobb bankellenes akciójukban 100 embert tudtak mozgósítani 2015-ben, tavaly pedig egyik tagjuk még a börtönbe is bevonult, miután nem volt hajlandó kifizetni egy bírságot. Mielőtt Németh Szilárd és családja lett a kedvenc célpontjuk, megfordultak Orbán Viktor és Kövér László otthonai előtt is.

nemadoma_04

“Csirke farr-hát” – vicces is lehetne, ha a zaklatás maga nem lenne komoly (fotó: Facebook)

A Csepel.info úgy tudja, hogy a forradalmi csoport tagjai először a január 26-i „mozgalmi találkozó” előtt voltak Németh Szilárd lakásánál, de akkor senki nem volt otthon. Másodjára január 31-én délután érkeztek – ismét mozgalmi találkozóra menet – de csak a képviselő betegség miatt otthon tartózkodó gyermekeit tudták megrémiszteni. Ezért a mozgalmi találkozó után, éjszaka is visszatértek, hogy a kaput zörgessék. Ismét összeragasztották és összedrótozták a kerítést, a zajra, ordibálásra felfigyelő családtagokat pedig levideózzák.

nemadoma_05

A helyesírási hibák vizuális hatását táncoló majmok és patkányok egészítik ki (fotó: Facebook)

A csoportos zaklatást a képviselő családja, felesége és gyermekei sínylik meg a leginkább. Érdekes momentum, hogy Németh nemzetbiztonsági védelem alatt áll, ami azt jelenti, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatalnak fel kell tárnia és el kell hárítania minden olyan veszélyt, ami nemzetbiztonsági bizottság alelnökének törvénysértő politikai befolyásolását jelenthetné.

Csepel.info

14 hozzászólás “Elmaradt forradalom miatt zaklatják Németh Szilárd családját” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Azért a k..va anyját ezeknek. Attól, hogy politikus és közszereplő, attól a magántulajdonhoz neki is joga van.
    Van egy pont, ami után nem kell csodálkozni azon, ha esetleg a háztulajdonos egy vödör forróvizet kib@sz az ablakon esetleg.

  2. Balos szerint:

    Azért ilyen bunkóság az elmúlt 27 évben még nem volt. Nem is csepeli csinálta, még szerencse.

    Apjuk f@szát. Ha az ő gyerekeiket zaklatnák, nem tartanák ezt az egészet viccesnek.

  3. Enosz szerint:

    Szilit nem kell azért annyira sajnálni a jó kis intézkedésinek köszönhetően elég sok család napokig nem tudott és lehet a mai napig sem tud nyugodtan aludni…

  4. Sase szerint:

    Enosz szerint: ha már így megvéded a a zajongókat akkor SOROLJ ide néhányat abból az intézkedésekből, amelyektől nem tudnak aludni!Amennyiben nem teszed az állításod egy hazug fráter ALJAS ember állítása!

  5. Balos szerint:

    Enosz, ilyet bárki mondhat rád is. Szilárdot azért utálják sokan, mert nem csak szájalt. 4 év alatt a Szilárd építkezett, a baloldal meg vitatkozott, nem csinált semmit. Bele is rokkant a baloldal. Most sincs senki, aki egy önkormányzati választáson esélyes lenne a fideszesekkel szemben. Országgyűlésin megint lehet majd győzni, sokat érünk vele.

  6. kilgore trout szerint:

    Rendőrség? (Btk. 222.§.)

  7. Csepelsziget überalles szerint:

    szép kis házat rittyentett a tanári fizetéséből.

  8. Helybéli szerint:

    Átlagos ház a környéken. Ha ismernéd Királyerdőt, akkor tudnád.

  9. okoska szerint:

    Csepelsziget überalles! Nézd meg a vagyonnyilatkozatát, aztán sétálj el az utcájába, s tekintsd meg a házát is. Utána fröcsögj! Egyébként hol kellene laknia ötven évesen?

  10. Some1 szerint:

    Asszondja, Uniós zászlót tűz ki az otthonára… XD Tipikus agy mosott zombi, az SZÉKELYZÁSZLÓ!!! 😀

  11. Póka László0 szerint:

    MOstmár értem, hogy miért tart itt az ország: Mert a fideszesek olyanok, mint három majomból kettő – süketek, vakok.
    Én azt gondolom, hogy ilyen beosztásban, mint ábel attila, illene kicsit jobban tájékozottnak lenni.
    DE legalább írt rólunk. Lehet, hogy benézünk hozzá is (nem zaklatni) véleményt nyilvánítani az általa leírt sületlenség miatt.
    HAjrá!
    PL

  12. Neked a K.anyádat!!! akit gyerekestul kiraknak az utcára olyan tartozást kovetelve amit sosem vett fel,azt ki védi meg? méghogy zaklatják szegény gyerekeket,menjen át a sokadik szobába és nem is hall az utca felol semmit. de legalább sejti ,hogy milyen apja van! Még van kép etek ezeket a patkányokat védeni??? -eltakaritani a civileket”- méghogy vedér vizzel leonteni? és mire fel? mert van egypár igazságot kereso ember?

  13. Billog szerint:

    Meg is érdemli a rohadt szemétládája!!! Majd te is el leszel takarítva mint a civilek! Kapsz egyet a
    szívlapáttal te moslékzabáló uszító féreg!

  14. Okra szerint:

    Úgy gondolom, hogy bizonyos intézkedések ellen tiltakozni személyeskedés nélkül is lehet. Mindkét oldalról.

    A zászló meg székely, nem EU-s, a gyengébbek kedvéért.

Itt lehet hozzászólni !