Nem működnek a jelzőlámpák

Csepel.info, Mr. Gabee

image-0-02-05-f0144508256199e85fcca34b5f43e40691ffda5105f6c677496f724c6ac40e68-v

Foto: K. Attila

Nem működnek a jelzőlámpák Csepelen a Kossuth Lajos utca és az Ady Endre út kereszteződésében.

Fokozott körültekintéssel közelítsék meg a helyszínt.

8 hozzászólás “Nem működnek a jelzőlámpák” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Veszélyeztetés

  2. Csibe szerint:

    Meg az összes buszmegállót meg villamosmegállót meg aluljárót mert csúszik és baszunk letakarítani.

  3. admin szerint:

    Kedves Csibe!

    Azért adtak ki riasztást, mert nincs olyan ország a világon, ahol a buszmegállókat ötpercenként meg tudnák tisztítani. Nagyjából ennyi idő volt az ónos esőben, amíg újra jégpáncél lett valahol.

    Minden létező adón bemondták, hogy aki teheti, ne induljon útnak.

  4. Csibe szerint:

    Nem kell ötpercenként tisztítani ne legyél már cinikus. Egyszer sem lett letakarítva! Ha az operatív törzs létrehozása azt jelenti, hogy, hogy bemondják ne indulj útnak, akkor az felesleges.
    Mondom ezt úgy, hogy reggel négykor letúrtam a latyakot, le van sózva, utána indultam el munkába. Most csak vizes és nincs ott jég.
    Arról nem is beszélve, hogy már hetek óta jegesek a járdák, nem csak tegnaptól.

  5. Letiltatni szerint:

    a bkk nem takarít, mikor és mekkora bírságot kap?

  6. királyerdei szerint:

    Folyamatos a síkosságmentesítés
    2017-02-01 14:57:35

    A BKV Zrt. mindent elkövet az utasok biztonsága érdekében. Szerződéses partnereink kedd délután 14.00 órától folyamatosan végzik a Társaságunk több mint 5000 megállóhelyének és csomópontjának hó- és síkosságmentesítését.

    A gyakorlatilag megszakítás nélkül folyamatosan hulló ónos eső, hó és havas eső rendkívüli mértékben megnehezíti a munkát, mivel a már megtisztított megállók is folyamatosan újból behavazódnak vagy újrajegesednek. A megállóhelyek hó és síkosságmentesítése prioritással bír számunkra, és az adott rendkívüli időjárási körülmények mellett is igyekszünk a lehető leghamarabb elvégezni tisztításukat.

    Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a szokásosnál legyenek körültekintőbbek a fel- és leszállás során. Szíves megértésüket köszönjük!

  7. lolka szerint:

    A megállókat fűthetőre át lehetne alakítani…A sok pereskedés, kártérítés, munkaerő, szóróanyag lehet, hogy megtérülne…Különben is nyakunkon az olimpia…
    “Azért adtak ki riasztást, mert nincs olyan ország a világon, ahol a buszmegállókat ötpercenként meg tudnák tisztítani.” Van ahol lese fagy!… a világon

  8. Happy szerint:

    „Tájékoztatjuk, hogy a 2016/2017.es télen az FKF Nonprofit Zrt.-nél 116 darab téli áll rendelkezésre hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkavégzésre. Társaságunk a köztisztasági járműkezelők tekintetében több mint 20 százalékos létszámhiánnyal küzd, továbbá az influenza járvány miatt a teljes járműlétszámból jelenleg műszakonként 70-80 közötti járművet tud az utakra vezényelni. Az elmúlt évek Társaságunkat érintő forráselvonásai következtében a járművek beszerzésére jelenleg nincs lehetőségünk.”

    Aha! Akkor ki hazudik? Forráselvonás? Elmúlt nyóc év mi???

Itt lehet hozzászólni !