Vádemelés a lépcsőházi verekedő ellen

24.hu

Vádemelés a csepeli óvodatető

Vádat emelt az ügyészség egy fiatalember ellen, aki egyetlen ütéssel életveszélyesen megsebesített egy férfit még tavaly tavasszal Csepelen. Életveszélyt okozó testi sértés és garázdaság miatt állítják bíróság elé, és ha bűnösnek találják, kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják – tudtuk meg a Fővárosi Főügyészségtől.

A vádirat szerint a 23 éves fiatal április 30-án egy Csepelen élő ismerőséhez készült néhány barátjával. El is indultak, ő útközben ivott. Eközben valahogy elszakadt a barátaitól, így keresni kezdte őket. Dühös volt amiatt, hogy magára hagyták, amit úgy vezetett le, hogy megrongált egy szemetest, majd megpróbált bejutni a lépcsőházba, ahol ismerőse lakik, közben ordítozott.

A lakók közül többen próbálták csitítani, de a fiatal nem hallgatott rájuk, kiabálva elindult felfelé a lépcsőn. Egy férfi volt mögötte, aki nyugtatni akarta. A támadó, miután meglátta őt hátrafordult és ököllel megütötte. A lakó leesett a lépcsőn, beütötte a fejét és elvesztette az eszméletét.

A sértett a kis-közepes erejű ütéstől úgy esett el, hogy annak következtében koponyatörést szenvedett, és életveszélyes állapotba került. A sérüléseivel összefüggésben továbbá jelenleg a maradandó fogyatékosság vagy súlyos egészségromlás kialakulása sem zárható ki.

Forrás: 24.hu

Egy hozzászólás “Vádemelés a lépcsőházi verekedő ellen” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Mit ordítozott?
    “Megöllek”? Akkor már emberölés..

Itt lehet hozzászólni !