Golden Glove 2017

Csepel.hu

golden-glove-1

Mint minden évben, az olaszországi Golden Glove European Cup-al indul a versenyévad, aminek Conegliano városa ad otthont.

A 18 ország 82 klubjának 900 nevezése között eltörpült a 6 fős KirályTeam-es csapat, de a végső eredmények végül sokkal többet mutattak.

A csak a tatamis szabályrendszerekre épülő viadal szombati versenynapján a pointfighting csapatversenyek és a light-contact, kick-light szabályrendszerek mérkőzéseivel telt. Az év első versenyének első napján még érezhető volt az év elejei forma, de így is szép számmal gyűjtötték a kupákat és az érmeket a csepeliek.

A vasárnap csak a pointfighting szabályrendszer jegyében telt, igen nagy létszámmal és erős ellenfelekkel. A csepeli Halker-KirályTeam sportolóinak ez a specialitása és ez meg is látszott az eredményeken!

Két igen fontos trófeát is begyűjtöttek Király István Mesteredző tanítványai. A „királykategória”, azaz a Grand Champion küzdelmek nagy esélyese a világ legeredményesebb kick-boxosa Mórádi Zsolt nem hazudtolta meg önmagát, megnyerte a címet!

A másik fontos trófea, a Kombat Zone nevű, először megrendezésre került, látványos és izgalmas kategória volt, ahol nagy szükség volt a taktikára és a stratégiára.  Minden induló egy sorszámmal ellátott pólót kapott, és körbeállták a tatamit. A sorsolással eldöntött kezdő versenyző tetszés szerint választhatott a tatami szélén álló társai közül, aki az első pontot elérte, győzött s máris választhatta a következő ellenfelét. Ha zsinórban 4 ellenfelet sikerült legyőzni, továbbjutott. Ha 4 alkalommal kikapott, kiesett! Veres Roland annyira jól taktikázott, hogy végül a maga nem egészen 18 évével és 57 kg-jával megnyerte a Kombat Zone-t!

A csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia 6 fős különítménye, összességében 9 arany, 6 ezüst, 6 bronzérmet nyert a tornán, ami az éremtábla 2. helyére repítette a csapatot

 

Aranyérmeseink:

Veres Roland, -57 kg

Veres Roland, -57 kg (light-contact)

Veres Roland, -63 kg

Veres Roland, -63 kg (light-contact)

Veres Roland, Kombat Zone

Gömbös László, -74 kg

Mórádi Zsolt, -84 kg

Mórádi Zsolt, -89 kg

Mórádi Zsolt, Grand Champion

 

Ezüstérmeseink:

Joshua Wolf, kadet 1 -42 kg

David Wolf, kadet 2 -42 kg

Jároszkievicz Krisztián, +94 kg

Veres Roland, -57 kg (kick-light)

TAG team -74 k TAG team -74 kg (Veres Roland, Gömbös László) (light-contact)

TAG team +74 kg (Mórádi Zsolt, Jároszkievicz Krisztián) (light-contact)

 

Bronzérmeseink:

Joshua Wolf, kadet 1 -37 kg

David Wolf, kadet 2 -47 kg

Veres Roland, -63 kg (kick-light)

TAG team -74 kg (Veres Roland, Gömbös László)

TAG team +74 kg (Mórádi Zsolt, Jároszkievicz Krisztián)

Jároszkievicz Krisztián, Grand Champion

 

Kitzinger Adrienn, Balázs Jácint

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !