Nem sikerült a pontszerzés a Szigetszentmiklós ellen

Csepel.info, Futsal Csepel

Folytatódott az NB II-es felnőtt futsal bajnokság, ahol sajnos ezúttal nem sok babér termett a roppant tartalékosan felálló Pizza King Csep- Gól FC-nak, ráadásul Szabó Zoltán játékos- edzőt súlyos sérülés is érte, így őt meg is kell műteni a napokban.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják:

Futsal: nem sikerült a pontszerzés a Szigetszentmiklós ellen

Ezúttal sem jött össze a szomszédvári rangadón a pontszerezés, ellenfelünknek a Szigetszentmiklós- ARTIFEX Futsal együttesének hétfőn este szinte minden összejött, nekünk pedig szinte semmi, így a Pizza King Csep- Gól FC hazai pályán hajtott fejet ellenfele előtt. Sajnos nem a legjobb előjelekkel vágtunk neki a meccsnek, több hiányzónk is akadt, köztük a gólerős Rácz Botond, aki nagypályás elfoglaltsága okán nem lehetett ott a csapattal. A Soroksári Sport Csarnokban hétfőn 20:40-kor vette kezdetét a találkozó és a vendégek hamar megmutatták, hogy bizony pontokért érkeztek a Pizza King Csep- Gól FC otthonába. Először Gergály lőtte ki a hosszú alsót (0:1), majd Appl aztán ismét Gergály vette be a kapunkat (0:3), amire a félidő lefújását megelőzően csak egyetlen találattal sikerült válaszolnunk, így alakult ki a 3:1-es vendégvezetés a félidőre. Sajnos csapatunk nem jeleskedett a labdakihozatalokban sem és ez a nagy iramban lezajlott második félidőben többször is megbosszulta magát… Ismét gólt kaptunk az első percben (Appl talált be újból), amivel kvázi kiszakította a miklósi gólzsákot, ugyanis a vendégek ezt követően még ötször mattolták védelmünket és kapusunkat, amivel alaposan elhúztak tőlünk, amire már csak egyetlen találat volt a válaszunk, s így alakult ki a 9:2-es vendégsiker. A mérkőzés másik nagy vesztesége, hogy egy hármas-összecsúszást követően Szabó Zoltán játékos- edzőnknek eltört a keze, amit meg is kell operálni, így neki innen is jobbulást kívánunk!

A csepeli futsal csapat ezzel maradt a tabella 5. helyén és legközelebb még ezen a héten, idegenben január 20-án a 5 STARS SE vendégeként lép majd pályára Törökbálinton

Pizza King Futsal Sajtó

Itt lehet hozzászólni !