A csepeli jobbik vezér védi Soros György álciviljeit

Csepel.info

ovodai005

Pákozdi József egy közös MSZP-DK-Együtt-Jobbik rendezvényen

Ezt is megéltük: alig pár nappal a Demokratikus Koalíció csepeli elnökének koalíciós ajánlata után a csepeli Jobbik elnöke Soros György álcivil szervezeteinek védelmére kelt – hívták fel a figyelmünket olvasóink.

Pákozdi József a Facebook-oldalán osztotta meg a balliberális “Orbán lapjáról kitiltottak társasága” bejegyzését, melyben a Soros Gyögy álcivil szervezetei elleni fellépést kritizálták meglehetősen goromba, keresetlen szavakkal.

ovodai000

Új barátok: ma már nincs nagy különbség a baloldal és a radikális jobb között Csepelen

Pákozdi néhány évvel ezelőtt még a Magyar Gárda egyik legnagyobb híve volt Csepelen. A csepeli jobbikosok aztán egyre több balliberális-jobbikos közös rendezvényen jelentek meg, többek között együtt próbálták megakadályozni a csepeli óvodai fejlesztéseket és a METRANS csepeli munkahelyteremtő beruházását. Bár a jobbikos politikus néhány hónapja még Soros Györgyöt is és az illegális bevándorlás segítőit kritizálta, a véleménye láthatóan gyorsan változik, és a napokban már koalíciós ajánlatot is kapott Horváth Gyulától, a DK helyi elnökétől.

Csepel.info

7 hozzászólás “A csepeli jobbik vezér védi Soros György álciviljeit” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    A Jobbiknak nagy pofára esés néz ki, de még nem fogták fel! Vona gerince igen képlékeny, de ő tudja.

  2. paneltomi szerint:

    Mit várunk a csepeli jobbik vezértől? Világ életében egy bolsevik volt, most összeér az, ami összetartozik. De nagy pofára esés lesz belőle 🙂

  3. ZsiványZoli szerint:

    Korondi Miklós,Nyikos László,Király József.Nekem ennek a három igazi MSZMP-párttitkárnak a jobbikos tagsága bőven elég volt ahhoz hogy elokádjam magam a Jobbiktól.Kezdettől fogva jelen vannak.Az egész “parlament”tiszta Jurassic Park,minden párt tele van az egykori állampárt tagjaival.Lóf*sz volt itt,nem rendszerváltás.

  4. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Ott a Kál Karcsi. Az még él? Na mennem kell….csá

  5. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Az a kék lufis kreolbőrű tahó képű…na avval vigyázzatok…az nagy falat lesz. Az primkó felsőfokon!! Az szedegette a FIDESZ plakátjait meg okádja a hülyeségeit. Inkább szájszagot meg izzadságot szagolok, mint ezeket hallgassam 😉

  6. Letiltatni szerint:

    Orbán Viktor, a KISZ titkár

  7. Hajrá Csepel szerint:

    A kék lufisra egy pohár langyos pisát nem mernék rábízni. Simlisebben néz mint Matolcsy.

Itt lehet hozzászólni !