Videó: így lopják el az adományba adott ruhákat Csepelen

Alfahír, Csepel.info

Nem csak az elmúlt hetekben kirakott fogasokról lopják az adományba adott ruhákat. A Máltai Szeretetszolgálat csepeli ruhagyűjtő konténerét is gyakran kifosztják – pedig forgalmas helyen van.

A fenti videó a csepeli Tesco parkolójában készült, amikor két cigány lány éppen ellopja a konténerbe tett kabátokat. Az egyéb ruhákat szétdobálták, a videót készítő pedig az egészet szépen végignézte.

13 hozzászólás “Videó: így lopják el az adományba adott ruhákat Csepelen” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Akkor most ki a hibás:
    – az, aki nem üríti rendszeresen a konténert?
    – az, aki lop a behelyezett ruhákból?
    – az, aki az egészet felveszi, és fél szólni a cigánynak?

    Megjegyzem, én is ezekbe a konténerekbe rakom mindig azokat a ruhákat, amelyek az én megítélésem szerint egy szezont még kibírnak, de nekem valamiért már nem felel meg.
    Telefonon megkérdeztem többször a csepeli Vöröskeresztet, hogy bevihetem-e hozzájuk a kimosott, hajtogatott ruhákat, de minden alkalommal elzárkóztak az átvételtől.

  2. Csepelsziget überalles szerint:

    alighanem az autóban ott ültek a kanok, akik a videóst szétszúrkálták volna ha figyelmezteti a szukákat tettük jogsértő mivoltára.
    az ilyen egyedek elleni megoldás egy olyan csapóajtó felszerelése lenne ami csak berakni enged kifelé nem nyílik.

  3. Csepelsziget überalles szerint:

    egyébként nem fognak abban az öltönyben és zakóban járni amit onnan kilopnak, hanem simán bedobálják a kályhába vagyis azzal fűtenek, így termelve a szmogot, légszennyezést ami minket magyarokat megbetegít. A védekezés tehát elemi érdekünk lenne de sajnos jogalkotóink számára előbbre való az alávaló férgek jóléte mint a magyar ember egészsége.

  4. admin szerint:

    Csepelsziget überalles: moderáltunk, és ha több hasonló hozzászólásod lesz, letiltunk.

    Egyébként létezik telefon is, amivel rendőrt lehet hívni. Vélhetően a videót is azzal készítették.

  5. kerdezo szerint:

    admin:
    ne röhögtesd ki magadat.
    A rendőr pont leszarja, hogy a cigány mit csinál. Ha kimenne egy ilyen cselekményhez, azzal dolgoznia kellene. Ehelyett járatja az autót, ül a melegben, és kib@ssza a traffipaxot az araszoló Kossuth Lajos útra.
    A rendőr addig meg sem mozdul, ameddig nem folyik vér.

  6. Csepelsziget überalles szerint:

    moderálhatnak de ezeket nem tekintem lánynak, azt hogy cigány meg leírták maguk is.
    cigány tolvaj, remélem ezt leírhatom.

  7. admin szerint:

    Kérdező: ez addig csak a süni és az ásó meséje, amíg meg sem próbálták hívni a rendőrséget.

  8. Csepelsziget überalles szerint:

    https://www.youtube.com/watch?v=6yvUIoNYlUI

    tessék ez a hölgy hívta a rendőrséget, megverték és még örülhet hogy nem szúrták le.
    nem rendőrség kell ide hanem önvédelmi fegyver és lelőni ezeket mint a kutyát.

  9. kerdezo szerint:

    Én már sokszor próbáltam hasonló szituációban hívni rendőri segítséget, vagy beavatkozást kérni, de az unalmas hangon mondott “rögzítettem a bejelentést, majd intézkedünk” után soha semmi nem történt.
    A fejétől bűzlik a hal…

  10. TenkA szerint:

    Tőlem meg közvetlenül kértek ruhákat a konténer mellet, mikor vittem. A gyerekruhák kellettek, odaadtam. Megjegyzem, nem télen volt. Aki arra kényszerül, hogy ilyen lehasznált ruhákat lopkodjon, arra nem irigykednék és nem tennék megjegyzéseket. A probléma adott, meg kéne oldani.

    A légszennyezés más ügy, igen nagy gond, de persze senki nem beszél a hőerőművekről, amelyek pl. lignittel, meg barnaszénnel mennek, mert egyebünk nincs az országban. Azokat is be kéne tiltani?

  11. Tsepeli szerint:

    Ne hazudj Tenk.

  12. ZsiványZoli szerint:

    Az ország összes ilyen konténerénél megtalálhatóak az evolúció zsákutcás egyedei,a ruhákat nem tüzelik el,hanem eladják.A lomipiacokon nagy eséllyel viszontláthatjuk az ilyen ruhaneműt.A vöröskeresztesek pedig úgy seggfejek ahogy vannak,azok jóformán csak pénzadományt fogadnak el,amiből a migránsokat zabáltatják.Ha valaki tényleg segíteni akar a szegényeknek,javaslom az élelmiszerbankot,azok tényleg szétosztják a kaját az igazi segélyszervezetek közt,akik pedig továbbítják a rászorulóknak.Az igazi csóróságban nem a ruha a legnagyobb probléma,hanem a kaja.Sok kisgyerek éhezik ugyanis ebben az “erősödő országban”.Megmondom a frankót,én csak a gyermekélelmezésre adakozom,nekik kell a legjobban a segítség.

  13. Szigeti szerint:

    A minap ítéltek el egy riportert amiért egy tiltott határsértőt próbált meg megakadályozni tette elkövetésében,ezzel is segítve a rendőrség munkáját!akkor a videósnak miért is kellene a konténert védeni????

Itt lehet hozzászólni !