Egymást hallgatják le az ózdi jobbikosok

888

egymast-hallgatjak-le-az-ozdi-jobbikosok

Ózd jobbikos polgármestere, Janiczak Dávid meztelen fotóval tiltakozott a lehallgatása ellen. Korábban az akció miatt belső vizsgálat is indulhat, azonban mára kiderült, hogy a polgármester is le akarta hallgatni saját párttársait.

Ózd jobbikos polgármestere meztelen irodai fotót posztolt magáról a közösségi oldalán, így akarta megmutatni, mennyire meztelennek és kiszolgáltatottnak érzi magát, amiért szerinte lehallgatták az irodáját.

“A belső beszélgetések tartós, hónapokon keresztül történő rögzítése és nyilvánosságra hozatala aljas, minden politikai kultúrát nélkülöző tett, amivel meztelenné, kiszolgáltatottá teszik a szereplőket”

– egyebek mellett ezzel indokolta Janiczak Dávid, hogy félmeztelen fotót posztolt magáról, amint hivatalában, az ózdi polgármesteri irodában ül az asztalánál.

Janiczak nem bízik a helyi Jobbikban

Mára azonban kiderült, hogy a jobbikos polgármester is minden politikai kultúrát nélkülöző tettre szánta el magát, “bepoloskázta” a helyi Jobbik irodáját.

Ráadásul Janiczakot minden bizonnyal egy Jobbik-közeli, ám a párttal kritikus hangot megütő tag hallgatta le, aki összesen 8 gigabájtnyi anyagot készített. A hanganyagból azonban kiderült, hogy Janiczak otthagyott egy bekapcsolt diktafont a helyi Jobbik irodájában. Mint mondja: arra volt kíváncsi, hogy ki szivárogtat az irodából.

Sajtóértesülések szerint az ózdi Jobbikban felütötte a fejét a bizalmatlanság, Janiczak és köre titkolózik, a helyi tagság pedig elégedetlenkedik.

Forrás: 888

 

5 hozzászólás “Egymást hallgatják le az ózdi jobbikosok” bejegyzésre

  1. Doki szerint:

    A csepeli jobbikosok is egymást hallgatták le még – a kétes múltját és a zsidó felmenőit eltitkoló, majd az igazság elől Svájcig menekülő – Lehmann Viktor elnöksége idején, csak a kerületben senki sem tiltokozott ez ellen meztelen fotóval…

  2. ZsiványZoli szerint:

    Három igazi MSZMP-párttitkárral a soraiban (Nyikos László,Korondi Miklós,Király József) mindent kinézek a Jobbikból.Amúgy az összes többi párt is azért undorító szarkupac,mert azok sem tudták kizárni magukból a kommunista kövületeket.Jelenleg pl. a Fideszben ugyanannyi az ex-Mszmp-tag mint a “baloldali” pártokban.A kisztitkárokat már nem is számolom.Okádnom kell az egész parlamenttől.Amúgy a Lehmann név nem volt gyanús senkinek a Jobbikban? Na neee….

  3. stricimackó szerint:

    Mi ez? Azt hittem alakulóban a Jobbik meleg tagozata. Bár a pálfordulásukat elnézve lesznek még ezek a Budapest pride-on.

  4. stricimackó szerint:

    Mi ez? Azt hittem alakulóban a Jobbik meleg tagozata. Bár a pálfordulásukat elnézve lesznek még ezek a Budapest pride-on.

  5. Doki szerint:

    Nem hallottál Király Andrásról, aki 2009-ben a Jobbik szóvívője volt, 2010-ben meg a párt jelöltje? Nézz utána. 🙂

Itt lehet hozzászólni !