Megoldják a berliniek legégetőbb problémáját: koedukált vécék lesznek

444, 888, Csepel.info

megoldjak-a-berliniek-legegetobb-problemajat

Koedukált, politikailag korrekt nevén gendersemleges vécék lehetnek a jövőben a berlini a iskolákban, hivatalokban és a rendőrségeken is. Ezzel könnyítik meg azoknak a kis és nagy dolgát, akik nem tudják eldönteni, hogy férfiak vagy nők – esetleg delfinnek, csigának vagy barnamoszatnak érzik magukat. Az LMBTQ közösségek régi problémája volt a vécéválasztás nehézsége. Néhány kukacoskodó szerint azonban ezzel csak a kislányokra és nőkre vadászó, szexre éhes illegális migránsok dolgát könnyítik meg.

Berlin új igazságügyi szenátorának az egyik első javaslata volt, hogy a város középületeiben tegyék nemsemlegessé a vécéket, hogy azokat bárki használhassa. A zöldpárti Dirk Behrendt, aki egyben az esélyegyenlőségi ügyekért is felelős, elmondta, hogy már készítettek egy hatásvizsgálatot arról, hogyan lehetne megvalósítani, hogy a vécék nemsemlegesek legyenek – írja a 444.

Az egyik állami tulajdonban lévő céggel már egy hatástanulmányt is végeztettek, hogy kiderüljön, a mosdók megfelelnek-e a műszaki és a munkaügyi előírásoknak. Az eddig megvizsgált WC-k megfeleltek a kritériumoknak, így a későbbiekben a rendőrségen és az iskolákban is kiépíthetik ezeket az uniszex illemhelyeket a német fővárosban – emelte ki a 888.

dirk-behrendt

Azok közül, akik tudják, hogy férfiak vagy nők, nem biztos, hogy mindenki hálás lesz Dirk Behrendtnek

“A németek nem merték megvizsgálni, hogy a Nafrik (migrik) hogyan fogják használni a női mosdót. . . el tudom képzelni. . . .” – írta a 888-on egy hozzászóló. De az LMBTQ közösségek felé erősen elfogult 444-en is volt kritikus hang. “Ez is a valós problémákra fókuszál.” – jegyezte meg a legtöbb olvasónak tetsző hozzászóló, míg egy másik hozzátette:

“Kölnben tavaly mindenki fázott az ingyenes szilveszteri nőgyógyászat vizsgálat alatt, na ezt ezentúl minden nap meglepetésszerűen megkaphatják a berlini nők.”

Mint ismert, hiába vezettek be rendkívüli biztonsági intézkedéseket Kölnben, megismétlődött a tavalyi tragédia. Nők elleni szexuális bűncselekmények elkövetése miatt több száz, javarészt észak-afrikai származású férfit vettek őrizetbe szilveszterkor. A hamburgi ünneplésen legalább 14 fiatal nőt zaklattak annak ellenére, hogy az ottani rendet is több mint ötszáz rendőr felügyelte. Az augsburgi ceremónián, ahol 150-en vettek részt, egy 22 éves szír férfit letartóztattak, mert egy tűzijátékot lőtt a mellette állókra. A városban több nő is arról számolt be, hogy zaklatták. A rendőrök három afgánt gyanúsítanak azzal, hogy két 18 éves lányt tapogattak, azonban a támadók ezt tagadják.

Csepel.info

2 hozzászólás “Megoldják a berliniek legégetőbb problémáját: koedukált vécék lesznek” bejegyzésre

  1. ZsiványZoli szerint:

    Mi lett Európából néhány évtized alatt?Hányinger az egész.

  2. Tsepeli szerint:

    Már felkészül az új Führer, fog még csodát látni Európa.

Itt lehet hozzászólni !