Videóval: képtelenek megfékezni a rendőrök az illegális bevándorlókat

Magyar Idők, Faktor

keptelenek-megfekezni-a-rendorok-az-illegalis-bevandorlokat

Becslések szerint akár 15 millió fekete is útnak indulhat Európa felé Afrika polgárháborús zónáiból

Rövid időn belül háromszor is tömegverekedés tört ki egy menekültbefogadó központban Németország déli részén, Baden-Württemberg tartományban – közölte vasárnap a helyi rendőrség.

Eközben 400 afrikai migráns döntötte le a kerítést a spanyol enklávét, Ceutát Marokkótól elválasztó határon, és elárasztották a várost.

Először szombat éjjel riasztották a német hatóságokat, akik pár órán belül meg is fékezték a verekedést, amely nem tudni, miért kezdődött. Ám vasárnap délután újra a táborba hívták a rendőröket, mert ismét verekedés volt. A rendőröknek mintegy két órára sikerült ismét rendet teremteniük, de aztán megint ki kellett szállniuk a Bad Säckingen-i létesítményhez, amely közvetlenül a svájci határ mellett fekszik.

Az utolsó verekedésben egy ember súlyosan megsérült, a központ négy lakóját pedig őrizetbe vették.

Mindent letaroltak a feldühödött migránsok

Közel 400 afrikai migráns torlódott fel a spanyol enklávét, Ceutát Marokkótól elválasztó kerítés mentén – majd ledöntötték a kerítést, és elárasztották a várost.

Jönnek, jönnek, és megállíthatatlanok

Ilyen sokan az évszázadban még nem támadtak az enklávéra, a migránsokkét helyen is letarolták a kerítést – írja a The Local.

A félmeztelen, mezítlábas migránsokat a rendőrség sem tudta feltartóztatni, pénteki akciójuk óta sem sikerült még a csapat felét sem őrizetbe venni. A zavargásban 103 ember megsérült, 25-öt pedig kórházba kellett szállítani.

Ceuta és Melilla, a két spanyol enklávé az EU egyetlen, Észak-Afrikában található területe. Rengeteg migráns innen szeretne bejutni Európába, ezért a két város rendszeresen küzd a megerősített határon feltorlódó migránstömegekkel.

Forrás: Magyar Idők, Faktor

4 hozzászólás “Videóval: képtelenek megfékezni a rendőrök az illegális bevándorlókat” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Miért nem lehet 1-2 lázongót lelőni, mint egy vaddisznót?

  2. ZsiványZoli szerint:

    Mi az hogy megállíthatatlanok?Telerakni a határt botlódrótos jelzőrakétákkal,megsokszorozni a határvédelem létszámát,parancsba adni hogy könnygáz és gumilövedék minden mennyiségben mehet.Ahonnan ezek jönnek,ott csak egyféleképpen érvelnek a hatóságok:kemény erőszakkal.Erre hallgatnak,az európai módszereket kiröhögik,azért jönnek egész pereputtyal együtt mert tudják hogy itt simogatják őket.

  3. bagoly szerint:

    ZsiványZoli szerint -nek Tök igaza van ! Ennyi és kész !

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    Nem is értem…
    Én másznék át papírok nélkül visszafelé…
    Lenne gondom.

Itt lehet hozzászólni !